USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Стало відомо, коли поховають лучанина Юрія Чучаліна

6 Квітня 2015 16:27
Тіло загиблого капітана Юрія Чучаліна літаком доставлять до Луцька вже завтра.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних достовірних джерел.

Так, згідно із попередньою інформацією, літак із тілом луцького воїна завтра, 7 квітня, здійснить виліт із Дніпропетровська й орієнтовно о 10 ранку прибуде до Луцька.

Нагадаємо, раніше ІА Волинські Новини повідомляло про те, що двоє мешканців Ківерцівського району загинули на Донеччині. Йдеться про Андрія Карпюка (1990 року народження) із села Суськ та Дмитра Степанова. Однак учора, 5 квітня, з достовірних джерел надійшла інформація про те, що серед загиблих є ще й лучанин – капітан Чучалін Юрій Андрійович, який народився 27 лютого 1964 року у місті Чирчик Ташкентської області (Узбекистан).

Загинув Юрій Чучалін 3 квітня поблизу міста Авдіївка Донецької області. Він служив у 81-й десантно-штурмовій бригаді. Був мобілізований у лави Збройних сил України у серпні 2014 року.

З Юрієм Чучаліним прощатимуться 8 квітня.

У зв’язку з похованням військовослужбовця, цей день у Луцьку оголошено Днем жалоби.

Відспівування відбудеться 8 квітня о 12.00 у верхньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору, о 12.45 — громадянська панахида на Театральному майдані міста.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Поховають військовослужбовця у селі Усичі Луцького району.

До слова, учора йшлося про те, що із п'яти українських розвідників, які підірвались на міні, троє воїнів загинули, а двоє – важкопоранені. Утім, за станом на сьогодні, 7 квітня, помер іще один боєць, рівнянин. Його тіло також привезуть завтра.

Вічна пам'ять Героям України! Інформаційне агенство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним та близьким.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus