USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вже сьогодні: Луцьк долучиться до Години Землі

19 Березня 2016 19:30
Найбільша у світі екологічна акція „Година Землі” в цьому році відбудеться вже сьогодні, 19 березня, о 20:30. В цей час в усьому світі на годину згасне підсвічування будівель.

У Всесвітньому фондідикої природи зазначили, що в 2015 році в акції взяли участь 172 країни та понад 2 мільярди людей.

Луцьк із 2008 року бере участь у цій всесвітній ініціативі. Виконавчий комітет Луцької міської ради підтримує проведення Всесвітньої екологічної кампанії „Година Землі” 2016, - повідомили у відділі екології Луцької міської ради.

Акція „Година Землі” демонструє всьому світу, що дії проти глобального потепління не тільки необхідні, але й можливі. „Година Землі” – це більше, ніж година. Ми повинні діяти щодня, роблячи невеликі кроки назустріч майбутньому без зміни клімату; майбутньому, у якому всі забезпечені природними ресурсами; майбутньому, у якому людина живе в гармонії з природою, тому, що саме від нас залежить майбутнє Планети!

Вимкніть світло і непотрібні електроприлади в квартирі на одну годину 19 березня з 20.30 год. до 21.30 год. Так ми можемо заощадити половину кіловата, паливо на вироблення цієї кількості електроенергії не спалюватиметься, і відповідно, в атмосферу не буде викинуто приблизно 200 грам вуглекислоти. У масштабах країни це складе більше 10 тисяч тонн.

Година Землі – це прості щоденні дії – виключати за собою світло і воду, переробляти папір, їздити на велосипеді та багато іншого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus