USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Стало відомо причину смерті лучанки, тіло якої знайшли під сміттям

29 Грудня 2015 12:54
Більше тижня тіло жінки пролежало під будівельним сміттям. За свідченнями вона вела сумнівний спосіб життя.

Про це стало відомо під час прес-конференції тимчасово виконувача обов’язків начальника Головного Управління Національної поліції у Волинській області Петра Шпиги сьогодні, 29 грудня.

Нагадаємо, у Луцьку по проспекту Молоді виявили тіло жінки. Тіло було приховане під стихійною купою сміття з листя, гілок, залишків будівельних матеріалів.

З 1 грудня 2015 року жінка вважалася зниклою безвісти.

Так, згідно з висновками судово-медичної експертизи, жінка померла природньою смертю. Ознак кримінального правопорушення на тілі жінки немає.

Так, згідно зі свідченнями, жінка вела сумнівний спосіб життя і зловживала алкоголем.

Сміттям, очевидно, тіло прикидала випадково техніка, яка там поруч працювала.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Капець Показати IP 29 Грудня 2015 13:13
Маячня якась - померла природньою смертю і сама себе закидала гілками, сміттям, буд матеіалами? бо в іншом випадку, як люди, що працювали на тій техніці, яка померлу "випадково закидала" не побачили трупа?
Анонім до Капець Показати IP 29 Грудня 2015 17:22
Та ні вона відчувала що скоро помре, лягла, сама себе прикидала сміттям і чекала смерті.
Карина Показати IP 29 Грудня 2015 13:26
А Микола Романюк мер міста і йому не соромно, що у нього такі працівники, що людина під сміттям лежала і ніхто не знав? ГАНЬБА владі. Вони тільки знають каву і чай в теплих кабінетах
Анонім до Карина Показати IP 29 Грудня 2015 22:33
Причому тут Романюк-у всьому винен Порошенко:)
Хм Показати IP 29 Грудня 2015 14:16
Причому тут Романюк,він що за кожного алкоголіка має нести відповідальність. А сміття в нас дійсно на кожному кроці. А це нормально,що з поверхів викидають сміття люди постійно, бо полішучня понаїжджала в місто і не знає порядку. Треба в першу чергу починати з себе.
АС до Хм Показати IP 29 Грудня 2015 15:31
Має нести особиту відповідальність! За кожне людське життя,за кожну продану пляшку пива.ця сволочь не за що не несе відповідальності його люди проклинають скоро карма збудиться він за все заплатить
Лучанка Показати IP 29 Грудня 2015 14:23
За кого голосували те в маєте..
Об"єктивна думка Показати IP 30 Грудня 2015 00:39
А вам за кого не голосуй то все одно поганий буде..... Дійсно починайте коден з себе, не кидай сміття, не пали в під"їзді, не плюй в ліфті, звільни місце в маршрутці -жінці, бабусі, дідусю, та такого віку як твоя мама, лежить купа сміття подзвони в жек, на гарячу лінію в міську раду, ЯКІ ПРОБЛЕМИ???!!! Не подобається, що продають алкоголь -знаєш де?- піди напиши заяву- роби щось, а не сіли бла-бла-бла, той поганий, а той добрий! Вони зараз двоє позаймали немалі посади і що далі??кого винити?
Коза Показати IP 30 Грудня 2015 12:30
Погана у нас судово-медична експертиза. Але навіть якщо смерть природня, то хтось же прикидав її сміттям. Питання: для чого, якщо смерть - природня. А взагалі не ходіть біля куп з листям, бо ,не дай Боже,стане погано, впадете і вам не допоможуть, а прикидають ще сміттям.
Анонім Показати IP 30 Грудня 2015 14:21
Ужас, у меня нет слов!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus