USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Стало відомо, в якій школі Луцька в учня виявили коронавірус

8 Вересня 2020 18:35
У луцькій школі № 22 в одного зі учнів лабораторно підтвердили коронавірусну хворобу.

Про це Суспільному розповіла директорка навчального закладу Лариса Кучер.

Як розповіла директорка, захворів учень 4 класу. Усі його 27 однокласників з 7 вересня перебувають на самоізоляції.

В школі кажуть, учень занедужав минулого тижня. У п'ятницю батьки дитини здати ПЛР-тест у одній з приватних лабораторій Луцька. Про позитивний результат мама школяра одразу повідомила дирекцію школи.

Зі слів Лариси Кучер, відправляючи клас на самоізоляцію, школа керувалася рекомендаціями МОЗ, які в умовах пандемії діють в навчальних закладах від 1 вересня.

Наразі в однокласників школяра не виявили ознак респіраторного захворювання. Якщо ніхто з однокласників не захворіє, на самоізоляції діти будуть 14 днів.

Зі слів Лариси Кучер, учень, який отримав позитивний результат ПЛР-тестування на COVID-19, лікується вдома.

Як повідомлялося раніше, в одній із шкіл Луцька виявили хворого на коронавірус учня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Оксана Показати IP 8 Вересня 2020 18:49
А батьки і далі продовжують відправляти дітей з температурою та кашлем до школи.При такій свідомості будемо знову сидіти на карантині.
Шурік Показати IP 8 Вересня 2020 19:43
Забембали, давайте з кожним грипом всіх відправляти на самоізоляцію. Новина за новиною! То в футболітсів "Руха" шість коронавірусів - всі безсимптомні, то ще де. Шапіто
Пенсіонерка з корона Показати IP 8 Вересня 2020 21:35
А школярам міряють температуру при вході в школу та на протязі дня?
лучанин Показати IP 9 Вересня 2020 08:27
до сраки те вимірювання ще такими приборами там що на усіх виходах иедики стоять
Літо Показати IP 10 Вересня 2020 11:38
Це тут батьки зробили тест, але не всі мають можливість його оплатити, тому дитина може бути і хвора на COVID-19, але переносити його як звичайну застуду чи переносити безсимтомно, тому ніхто про це і не буде знати.
Школярик Показати IP 24 Вересня 2020 09:16
Я хочу перейти на дистанційне навчання. Це не тільки безпека моя й однолітків, але й через меншу навантаженість, повноцінний відпочинок. А батьки, що випирають дітей до школи - просто безвідповідальні дурні. Їм аби дитина вдома не заважала. Яка ефективність від цього "совкового" правила стада? Це не повноцінне, це ненормальне навчання, коли дитина змушена пропускати заняття через хвороби, що спричинила сама школа. Діти нового покоління завдяки самоорганізації й самоосвіті досягають більших успіхів, адже вони думають, осмислюють, а не йдуть за нав'язаною програмою. Враховується індивідуальність. Поки система ще не розвинена, аби всіх забезпечити, то хай хоч роблять дистанційне на час пандемії. Я впевнена, що більшість дітлахів були щасливими. Ті, хто не вірять, просто не хворіли. Ви бажаєте спробувати? Не можна говорити заперечно про те, чого не бачиш сам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus