USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Стара підкова» в Луцьку «гулятиме» до 3 ночі

3 Лютого 2016 12:00
Пропри численні звернення про порушення громадського порядку біля бару «стара підкова», власники просили погодити йому цілодобовий режим роботи. Та члени виконкому вирішили обмежити робочий час до 03.00.

Відповідне рішення прийняли члени міськвиконкому під час засідання сьогодні, 3 лютого.

Так, під час розгляду проекту рішення про встановлення режиму роботи закладу, виступив представник патрульної поліції Луцька.

Інспектор Андрій Варшавський зазначив, що поліцейські неодноразово виїжджали на виклики про масові бійки та порушення громадського спокою біля «Старої підкови» наприкінці грудня.

Керівник закладу Ольга Сидорчук переконувала, своєю чергою, що там встановили додаткові камери, освітлення та провели роз’яснювальну роботу із колективом. Більш того, бар «Стара підкова» планують зробити рестораном.

Не продовжувати роботу в нічний час пропонував депутат міськради Павло Данильчук, назвавши його «гадючником». А Луцький міський голова Микола Романюк запропонував розробити підприємцям концепцію закладу, в стилі, який відповідав би історичній тематиці.

Зрештою, члени виконкому підтримали проект рішення, згідно з яким заклад працюватиме до 3.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
Лучанка Показати IP 3 Лютого 2016 12:44
а що значить гадючник??? і Опера гадючник - там же куди не глянь одні змії
Оксана Показати IP 3 Лютого 2016 13:02
Ураааа, нарешті відкрився заклад в який можна піти та відпочити, де чудова музика та смачно за доступною ціною нагодують. Там дійсно відпочивають прості люди, які не можуть собі дозволити більш дорогий заклад . Тому, шановний Павло Данильчук "гадюшник" у Вас в середині, ЯКЕ ВИ МАЄТЕ ПРАВО ОБРАЖАТИ ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ ЯКІ ТУДИ ХОДЯТЬ, щоб відпочити?!
Божа Людина... до Оксана Показати IP 3 Лютого 2016 16:29
Ви Оксано напевно "Б...ь"... В цей заклад за все його існування Номальні Порядні Люди Ніразу незаходили...!!! Хіба що "Прості" Люди від скороченого "Прост*т*тки"...
Ура Показати IP 3 Лютого 2016 13:14
Ура, Техас знову працює
Льоня Марчук Показати IP 3 Лютого 2016 13:15
Це дійсно хороший заклад для простих "роботяг", а не "гадючник", всі мають право на відпочинок. Обов'язково завітаємо, ми скучили за "ТЕХАСОМ"!!!
Дмитрий до Льоня Марчук Показати IP 4 Лютого 2016 00:15
Такое ощущение что "работяги" это отдельная какая то каста, котором обязательно нужен гадюшник оля Техас тире Наталка. Риторический вопрос, почему так званый "работяга" не может пойти например в тоже Кораблик или Майдан где цены не менее доступней нежели в выше упомянутым заведение и где ненужно одевать фрак как в розовой Опере. Возможно дело в спортивных штанах?..
Віктор Показати IP 3 Лютого 2016 13:27
Ну, нарешті, можна прийти , в нормальний бар, а то в Оперу нас не пустили, дрес-код, а я немаю грошей на костюм.
Олександр Показати IP 3 Лютого 2016 13:40
Ми вже два місяці, немаємо куди піти, добре що відкрили. СУПЕРРР!!!
Анонім Показати IP 3 Лютого 2016 13:47
В синагоге идут выборы раввина. Все предлагают Рабиновича. Встает Паша Данильман — Я могу сказать свое мнение? — Пожалуйста, говорите. — Вот вы предлагаете Рабиновича, а между про­чим у него дочь — проститутка. — Паша Данильман что вы говорите! У Рабиновича во­обще нет дочери. У него четыре сына — и все! — Ну, я сказал свое мнение, а вы решайте.
Роня Показати IP 3 Лютого 2016 13:52
Ура респект і уважуха
Таня Показати IP 3 Лютого 2016 14:00
Техас завжди був місцем збору місцевої і не тільки швалі, і жодно нормальна людина при розумі туди не піде, ну хіба тобі 18 і ти студент з Поліссяі зрошей в тебк залишимось мінімум. А попередні коментарі пишуть напевно власники закладу.
Катя до Таня Показати IP 3 Лютого 2016 14:28
Таня, ви напевно і є та з Полісся, навіть грамотно писати не вмієте. А КУЛЬТУРА ТА ГРАМОТНІСТЬ, основне, так що не умнічайте)))
До Каті до Катя Показати IP 3 Лютого 2016 21:40
Пробачте Катя писала швидко в перерві між роботою не вспіла перевірити свою ГРАМОТНІСТЬ І КУЛЬТУРНІСТЬ. На Ваше зауваження хочу відповісти що хоч і не народилась у Луцьку, але все життя тут прожила майже від народження. Головне хочу про що сказати, що даний "гендель" пробачте не можу його по іншому назвати не вартий будь якої згадки в СМІ, в даному закладі йде одна деградація.
Віктор до Таня Показати IP 3 Лютого 2016 14:41
Ти кого шваллю назвала?! Звідки ти знаєш які там люди, якщо сама не ходиш?????
Я до Таня Показати IP 5 Лютого 2016 08:26
А Ви мабудь Таня привикли відпочивати в Опері, бо Вам батьки дають гроші на відпочинок, а Я простий студент і лучанин, хто мені заборонить відпочивати так як я хочу?
Анонім Показати IP 3 Лютого 2016 14:02
Вийдеш в три часа ночі, а далі куди? Транспорт починає їздити тільки після шостої.
Саня до Анонім Показати IP 3 Лютого 2016 14:30
Є такі машинки з кубиками, таксі, називаються. З кожного закладу якщо вийдеш після 24:00 год., на маршутці і на тролейбусі не поідеш)))
Анонім Показати IP 3 Лютого 2016 15:18
Відкрити новий маршрут проблема, а бари та кафе до 3ї ночі - будь-ласка
полішук до аноніма Показати IP 3 Лютого 2016 15:38
а після 3 можна займатись ан...мом! в кого е час і можливості на погулянку-не хвилюйся вони знають куди себе діти!!!
Анонім до Віктора Показати IP 3 Лютого 2016 23:13
Тебе, якщо ти туди ходиш! Жодного разу там на щастя не була на щастя, але тільки шв* ль оббльовує паркан церкви і валяється на зупинці. Немає грошей на нормальний одяг - піди на секонд і купи щось нормальне гривень за 20. Все краще, ніж бухати в бомжарні і оббльовувати церкву і найближчі двори
р в до Анонім до Віктора Показати IP 4 Лютого 2016 14:03
Вічливі та культурні люди не дозволять собі лаятись на інших, а якщо це зробили то нічим не відрізняються від тих кого облаяли. А на рахунок того що гадять де попало то це по всьому місту присутнє. Це не проблема окремо взятого закладу, а відзеркалення культурності суспільства. А якщо для Вас має значення в що вдіта людина то Ваш інтелектуальний та виховний рівень бажає кращого.
Дмитрий Показати IP 4 Лютого 2016 15:22
Данное заведение однозначно является рыгаловкой, гадюшником с элементами борделя. Не один уважающий себя человек туда не пойдет, кроме как неких определенных прослоек общества идентифицируемых в народе как "быдло", они же "люмпены", и просто маргиналы находящимся на дне своего восприятия внутреннего мира. Однозначно надо ограничивать работу этого культурного заведения до 23:00 с продвижение подальшего его полного закрытия! Это нонсенс чтоб в центре культурно исторического города находилась такая конюшня.
луцик до Дмитрий Показати IP 4 Лютого 2016 22:09
уважающие себя люди так называемый культурный прослой общетва своими джыпами на пешеходных переходах людей на смерть давят и возмущаются откуда они там взялись а здесь вам рыгаловка и люмпены маргиналы не нравится сначала в центре культурно исторического города мусор поубирайте а тогда уже ограничивайте и закрывайте или вам лично взападло
kateruna Показати IP 4 Лютого 2016 16:40
"Старе місто" -люди,а чому нікому не спаде на думку ,що в старому місті такі занедбані дороги .Що через РИНОК не можна ніяким транспортом підїхати до Костелу ,до замку Любарта.В старому місті є більш вагоміші проблеми і це ніяк не стесується даного закладу,в якому працюють люди,в яких напевне є сім"ї.
ВОВК до kateruna Показати IP 4 Лютого 2016 22:22
вівця ти шо обкурилася? До костьолу -хоч на танку проїхати можна. Судя по коментам весьма цікава кнайпа треба обовязково навідатись. Кажуть і дівки там нічого собі заходять. Однозначно треба режим круглосуточний такому богоугодному заіеденію . Романюк мусиш посприяти.
луцик до kateruna Показати IP 4 Лютого 2016 22:40
для вирішення вами згаданих проблем треба щось зробити а так іде імітація бурної діяльності і кошти не треба шукати
Я Показати IP 5 Лютого 2016 08:22
Що цей ДАНИЛЬЧУК зробив корисного для міста??? Він тільки вміє щось закрити, а потім чекати відкати та вирішення питань... Спочатку подивіться на СТАРЕ МІСТО де там культура? Старі занедбані будинки та повалені забори, хай пан ДАНИЛЬЧУК відповість, яку він зробив користь для СТАРОГО МІСТА, не вже "СТАРА ПІДКОВА" виновата?
Лія до Я Показати IP 5 Лютого 2016 10:37
Суперові слова!!!!!!!!!!!!!!!
Ок Показати IP 7 Лютого 2016 00:00
Уррраааа!!!! Нарешті.... Люблю Техас!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus