USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Стартувала виборча кампанія

28 Серпня 2014 13:19
Кампанія з позачергових виборів народних депутатів України починається 28 серпня 2014 року - з дня, наступного після дня опублікування указу президента.

27 серпня президент України Петро Порошенко підписав указ про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України та призначення позачергових виборів, - пише Еспресо.TV.

Згідно з чинним законодавством, парламентські вибори проходять за змішаною пропорційно-мажоритарною системою: 225 депутатів обираються за списками політичних партій, ще 225 - за мажоритарними округами, висуватися в яких кандидати можуть як від партій, так і в порядку самовисування.

Згідно з інформацією Центрвиборчкому, партія, яка висунула виборчий список кандидатів у депутати у загальнодержавному окрузі, після початку виборчого процесу та до подання документів Центральній виборчій комісії для реєстрації кандидатів у депутати вносить в безготівковому порядку на спеціальний рахунок Центральної виборчої комісії грошову заставу в розмірі однієї тисячі мінімальних розмірів заробітної плати – 1 218 000,00 гривень.

Партія, яка висунула кандидата в депутати в одномандатному окрузі, кандидат у депутати, який балотується в одномандатному окрузі в порядку самовисування - вносить в безготівковому порядку грошову заставу в розмірі десяти мінімальних розмірів заробітної плати – 12180,00 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
віктор Показати IP 28 Серпня 2014 14:01
голосуй за українське...вибирай українське...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus