USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Стартував зворотній відлік часу до відставки голови Волинської ОДА, – депутат облради

9 Травня 2020 17:47
У п’яницю, 8 травня, розпочався зворотній відлік часу до відставки голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка та його донецької команди гастролерів із бандитськими замашками.

Про це заявив голова волинської «Свободи», голова фракції ВО «Свобода» у Волинській обласній раді Анатолій Вітів у фейсбуці.

«Піврічне перебування Погуляйка на Волині ознаменувалося хамством, некомпетентністю та перетворенням обласної державної адміністрації у прохідний двір для сумнівних осіб.

Вчора всі волиняни мали можливість спостерігати бикування підлеглих очільника області по відношенню до журналістів.

Такого в історії Волинської області ще не було. Очевидно, Юрій Погуляйко і його свита забули, де вони перебувають. Переплутали Волинь з Донбасом. Думають, що схопили Бога за бороду і почуваються тут наче царьки.

Хочу розчарувати їх: вони живуть у вигаданій реальності. Їхні методи управління та спілкування ще можуть діяти на території ДНР і ЛНР чи у Російській Федерації. Але Волинь такого не прощає і не пробачає», – написав Анатолій Вітів.

Як повідомлялося, заступники та інші підлеглі голови Волинської ОДА, яких делегували керувати областю Донецька та Луганська, раніше лихословили до місцевих журналістів та говорили непристойності. Зокрема, хамськими запитаннями «Жрать хатітє, да?» і пропозицією «прийти переночувати» журналістів ТРК «Аверс» зустріли у Волинській ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Че Показати IP 9 Травня 2020 18:28
Ану досіть скігліті.
Кукуся Показати IP 9 Травня 2020 18:40
Погуляйко - порядна людина. Ну звчльните ви йогт і що?
євген Показати IP 9 Травня 2020 18:48
Партія що у Львові що в Тернополі, що в Києві тільки пролазила на хлібні місця, щоб красти, а не країну піднімати.
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 9 Травня 2020 18:59
Не здивуюся, якщо ІІІ Майдан почнеться з саме з Волині, і саме через це.
Лучанин Показати IP 9 Травня 2020 19:10
Навчають вас донецькі как родину любить.Петя демократам ще покажеться
Петро до Лучанин Показати IP 10 Травня 2020 10:20
Не покажеться. ПОПа був батьком ПР, служив Мердведчук і був міністром в партії "донецьких".. Я може помиляюсь? (це таке саме лайно, з таким самим менталітетом. Хіба не бачили як Попрошенко "нєгодуєт"? За 10 коп продасть матір)
вояк Показати IP 9 Травня 2020 20:43
Якби-хто Вітіва не сприймав,але в даному випадку він повністю правий.Донецько-луганська бикота показує волинянам хто є хто.Не получиться!!!!! Волинню керувати будуть виключно волиняни!!!! Бикота залишиться бикотою і піде в небуття.Більшовицькі бандити забули,що нащадками УПА керувати їм не під силу.Ми,на відміну від них, люди ввічливості,поваги і високої культури.Тому хамське відношення до нас ми приймаємо в штики.А депутати облради на слідуючому тижні повинні з цього приводу поставити до відома президента.
до вояки до вояк Показати IP 9 Травня 2020 21:51
ХА-ХА!! Як пафосно і смішно про "Ми,на відміну від них, люди ввічливості,поваги і високої культури"!!!))))
Корiнний лучанин до вояк Показати IP 9 Травня 2020 21:57
Не смiшiть людей.
воякоВІ до вояк Показати IP 10 Травня 2020 09:17
При всій повазі но на Волині бикоти вистачає і навіть більше ніж деінде :) Штики свої йди у лісі збирай... :) Нащадок... да ви все те перетворили у посьміховисько і некчемні гасла, тільки те і вмієте і більше нічого!
вояк до воякоВІ Показати IP 10 Травня 2020 11:16
А на що здатні ви люди "нової генерації?" Наркозалежних в віці від дев"яти до п"ятдесяти років в Луцьку_ 70%!!!!!! Це мені розказав лікар-нарколог з наркодиспансера.Ось яке майбутнє має Україна.
123 Показати IP 10 Травня 2020 01:57
Гнати того Погуляйка... У відкатах та щоб у тендер зайти немає меж у своїй наглості та у відкритості....
журналіст Показати IP 10 Травня 2020 06:51
Область має унікальний шанс позбутись цих гопників - усіх разом в один день при умові, якщо розумно спрацюють ЗМІ і обласна рада. А завтра на понеділковій нараді журналісти не повинні залишити залу, доки головний гопник не дасть розяснення тому, що трапилось. Треба вимагати провести прес-конференцію, де має бути присутня уся ця нечисть, яка стала винуватцем скандалу з цинічним приниженням журналістів.
ЗМІй до журналіст Показати IP 10 Травня 2020 09:20
Ти з якого століття тут опинився? :) Що таке наради в ОДА вже давно забули, а враховуючи, що карантин - вони заборонені! :)
Петро до ЗМІй Показати IP 10 Травня 2020 10:31
Ще й "журналісту" має бути відомо що понеділок - НЕ робочий день.
999 Показати IP 10 Травня 2020 13:42
Важливо не звідки Погуляйко та його команда, а те, що він мєнт. Мєнти всюди однакові. Чим Савченко був кращим. Ну трохи хитрішим. Потрібен закон, яким заборонити особам, які більше трьох років працювали або в міліції/поліції, або поліції довіку обіймати посади державних службовців та суддів.
Віктор Показати IP 10 Травня 2020 14:27
Кроки ЗМІ, Бондаря, Вітіва зрозумілі. Ціль на поверхні: Захистити тих хто обміляє Світязь та не перераховує податки, мати доступ до тендерів..., а для цього потрібно мати доступ до голови ОДА. У них цього немає, тому, що Погуляйко з хапугами та крадіями, з якого б регіону нашої України не були, не спілкується. Тому їм потрібен місцевий їх рівня думки.
Анонім Показати IP 10 Травня 2020 22:04
ох і понаїхало лугандонів потрібні тверді рішення депутатів облради стосовно до їх вигнання а що до світязя то подивіться на погодну нестійкість
АноніМуМу до Анонім Показати IP 10 Травня 2020 23:05
Виганяти за що? За спілкування? Вони щось вкрали, щось доведено, порушено, справи у суді? То для чого весь той гвалт?! Чи ви з первісного віку тут? Ну то про що мова?!
до Аноніма до Анонім Показати IP 11 Травня 2020 10:11
Дуже насторожує, що вся оцінка діям місцевої влади дається через призму: "погані мЄнти", "понаїхало лугандонів", "данЄцкі гопники" і т.д.!!((( Що, ділите народ по хороших і поганих анклавах, по роду служби, по приналежності до "мЄсних чи не мЄсних"??!!((( А що зробили сьогоднішні мЄсні хорошого тим, що не співпрацюючи з владою, тільки шукають "блохи". Я не думаю, що дії влади правильні і ведуть до взаєморозуміння з місцевими елітами, але і напрошується питання, а хто ж ті котрі тут все в області "кришують" і не хочуть ділитись з приЄзжими??!! Не про інтереси народу області ви думаєте, а про свої власні!!
ототак до до Аноніма Показати IP 11 Травня 2020 12:33
Так про що і мова! Незалежних ЗМІ на Волині взагалі немає! Всі під кимось і відповідно інтереси своїх власників і відстоюють. Тільки не зрозумілий піпл цього не помічає або не має власної думки і не здатен щось відрізняти, аналізувати!
іра Показати IP 11 Травня 2020 19:21
Йдеться про обов'язки чиновників високого рангу, про права громадян і культуру поведінки! Так як себе вів цей високопоставлений чиновник - не піддається ніякому розумінню і не вкладається ні в які рамки! Таким не місце займати таку посаду - і всерівно, чи він із Луганська чи з Луцька, з Донецька чи зі Львова! А так як їх обслуговували наїдками бідні куховарки, то це було лише при "процвітаючому комунізмі"! Ганьба!
додік Показати IP 11 Травня 2020 20:56
А я радий за волинян - бачили очі, що купували.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus