USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Стартував «Форум видавців»

15 Вересня 2010 17:54
15 вересня стартував XVII Міжнародний книжковий ярмарок «Форум видавців у Львові» – він пройде під гаслом «Час читати» і триватиме до 19 вересня.
У рамках заходу заплановано понад 400 різноманітних акцій: концертів, літературних вечорів, «круглих столів», конференцій, презентацій, інформує «Главред».
В цьому році в порівнянні з попереднім значно зросла кількість заходів і місць проведення фестивалю. Практично вся центральна частина міста задіяна для проведення різноманітних авторських вечорів, зустрічей, міжнародних тандемів, дискусій та читань, перфоменсів, музичних концертів та художніх виставок.
Офіційне, урочисте відкриття фестивалю відбудеться у Львівській філармонії о 19 годині. Зі сцени виступатимуть Юрій Андрухович (Україна), Елвін Пенґ (Сінгапур), Богдана Матіяш (Україна), Звонко Каранович (Сербія), Остап Сливинський (Україна), Марко Погачар (Хорватія), Аміран Свімонішвілі (Грузія), Янус Кодал (Данія), Ігор Губерман (Ізраїль), Мар'яна Савка (Україна), Анна Аґілар Амат (Каталонія), Ельчин Іскандерзаде (Азербайджан), Марія Ференчугова (Словаччина), Дмитро Кузьмін (Росія), а також гурти «Даха-Браха» (Україна) і VJ Group CUBE (Україна).
А ось президент України Віктор Янукович не збирається відвідати книжкову подію. «Ви знаєте, що президент має поїздку до Нью-Йорка (20 вересня). Також у Президента є ще кілька важливих поїздок», – пояснила заступниця голови Адміністрації президента Ганна Герман.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus