USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

«Старий Луцьк» не зумів врятувати останню гру сезону

8 Квітня 2023 19:39
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» поступився івано-франківському «Прикарпаттю-Говерлі» в останньому матчі сезону – 69:64. Впродовж гри на майданчику була рівна боротьба, але в останній чверті через перебір фолів лідери лучан завершили гру достроково, що й вплинуло на підсумковий результат.

Нулі на табло світилися півтори стартові хвилини, поки рахунок з лінії не відкрив Старцев. Після цього прикарпатці пішли у відрив 10:2 – Володимир Журжій зреагував тайм-аутом. Завдяки «трьосі» Коровякова та набраним очкам Коцька лучани скоротили відставання до -2 в середині чверті.

Невдовзі «Старий Луцьк» примудрився знову відпустити івано-франківців на 8 очок. Саме «Прикарпаття» перемогло у першій десятихвилинці – 22:17. Три від Тимофійчука та ендван Чугунова на початку другої чверті зробили гандикап прикарпатців доволі комфортним +10. Далі команди обмінювалися набраними очками. Лідером на велику перерву пішло «Прикарпаття» – 41:31.

На початку третьої чверті лучани влаштували фестиваль трьохочкових: почергово влучали Коровяков, Марків та Панфілов. Очки з дальньої дистанції допомогли «Старому Луцьку» наблизитися у рахунку на три очки – 43:40. Активний Марків, який влучав зі штрафних та забив здалеку, наприкінці десятихвилинки вивів волинян вперед – 52:53.

На початку четвертої чверті команди почергово перебирали лідерство. У лучан продовжив влучати Марків. Але, на жаль, лідери «Старого Луцька» Коцько та Коровяков у середині десятихвилинки завчасно завершили матч через перебір фолів. Відсутність ключових гравців негативно вплинула на гру лучан, які хоч і не на багато, але почали поступово відпускати івано-франківців. За 25 секунд до фінальної сирени «Старий Луцьк» поступався трьома очками та мав володіння, але Дейна з-за дуги не влучив. Волиняни швидко сфолили на Чугунові, який двічі влучив з лінії штрафних. Таким чином «Старий Луцьк» поступився в останньому матчі сезону – 69:64.

Найрезультативнішим у цій грі в складі лучан став Єген Коровяков – 15 очок. По 14 очок в Кирила Панфілова та Данила Марківа.

«Старий Луцьк» завершив сезон Суперліги на восьмому, передостанньому місці, у турнірній таблиці.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
! Показати IP 8 Квітня 2023 21:55
Не хочеш с&ати - не муч с&аку !
Вболівальник з диван Показати IP 9 Квітня 2023 06:10
Дякую за сезон. Пішло багато лідерів команди, бажаємо розвитку баскетболу в нащому місті!
Анарх Показати IP 9 Квітня 2023 12:13
Просто потрібно зібрати нормальну команду з людей які дійсно хочуть грати і знають що таке команда . Дивлячись на цих гравців як вони себе ведуть то там крім пафосу і зросту ніякого духу баскетболу немає, через це і відповідний результат.
? до Анарх Показати IP 9 Квітня 2023 18:26
А що великий спорт розвивається з нічого??? перш за все це фінансування і не мале!!! Тим більше для Волині спорт не потрібний! зник футбол.тепер баскетбол !!! залишиться доміно!
Анарх до ? Показати IP 9 Квітня 2023 22:54
Великий спорт на жаль це великі гроші і інвестиції. Баскетбол так як і футбол не зникне якщо будуть люди які вкладають душу і люблять займатись ділом навіть якщо їм за це не будуть платити. І так навіть за доміношниками чи шашкістами цікаво спостерігати якщо вони це роблять не для *Пантів*

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus