USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

«Старий Луцьк» переміг «Прикарпаття», перервавши десятиматчеву програшну серію

10 Січня 2023 18:16
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» нарешті перервав десятиматчеву програшну серію, перемігши у першій грі черкаського баблу івано-франківське «Прикарпаття-Говерлу» – 72:63.

Рахунок у матчі зусиллями Ожегова відкрило «Прикарпаття», але Рудаков відповів влучним кидком з-за дуги. Попри такий старт, перші хвилини гри, як і вся перша чверть, були не надто результативними – команди робили багато промахів та нерідко втрачали м’яч. В середині чверті «Старий Луцьк» завдяки «трьосі» Прозапаса вийшов вперед 8:7, але жодній з команд так і не вдалося піти у відрив. На останніх секундах Старцев закинув трьохочковий, що дозволило «Прикарпаттю» виграти першу чверть – 12:14.

На старті другої чверті в лучан увімкнувся Коровяков, закинувши ендван. Але і у цій десятихвилинці команди продовжили демонструвати зовсім нерезультативну гру – на середину десятихвилинки рахунок був лише 20:19 на користь прикарпатців. Саме «Прикарпаття» пішло лідером на велику перерву – 28:33.

Після відпочинку лучани, ніби не вийшли з роздягальні, дозволили суперникам наростити перевагу до 11 очок. Володимир Журжій вимушений був брати тайм-аут, аби внести корективи у гру, і це подіяло. Два дальніх влучання від Рудакова та Прозапаса, а також ендван Коровякова дозволили «Старому Луцьку» скоротити відставання до -3. Але і на цьому лучани не зупинилися – Бедлінський «трьохою» зрівняв рахунок – 45:45. Тож тепер тайм-аут взяли прикарпатці. На відміну від лучан тренерські настанови баскетболістам «Прикарпаття» не допомогли. І після численних спроб Горковенко таки вивів «Старий Луцьк» вперед. Після третьої чверті лучани перемагали з рахунком 51:49.

На старті четвертої десятихвилинки лучани здійснили ривок +5 – здалеку влучив Алтухов, а Коровяков забив у відриві. «Прикарпаття» взяло тайм-аут, аби заспокоїти гру, але Алтухов знову влучив з-за дуги – перевага лучан за півтори хвилини зросла до +10. Іванофранківці поступово скоротили відставання до -4, але дальній від Рудакова та влучання Коровякова знову зробили перевагу «Старого Луцька» комфортною. У підсумку «Старий Луцьк» зумів зберегти переможний рахунок і нарешті перервав десятиматчеву програшну серію – 72:63.

Найрезультативнішим у складі лучан став Євген Коровяков, забивши 16 очок, дабл-дабл оформив Олег Рудаков – 11 очок, 16 підбирань. Завтра «Старий Луцьк» зіграє другий матч черкаського баблу проти господарів «Черкаських Мавп».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дабл-дабл Показати IP 11 Січня 2023 17:24
А шо - хай знають !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus