USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Старий Луцьк» на чолі з новим тренером переламав хід гри з БК «Рівне», але не втримав переможний рахунок

7 Грудня 2023 15:38
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет», програючи протягом усього матчу БК «Рівне», зумів переламати хід гри в останній чверті та вийти вперед. Однак рівняни краще провели кінцівку та святкували мінімальну перемогу – 63:65. Відзначимо, що для лучан це був перший матч другого кола Суперліги.

Нагадаємо, «Старий Луцьк» завершив поразкою перше коло та посів дев’яте місце у турнірній таблиці, після чого на тренерському містку відбулися зміни: замість Володимира Журжія головним тренером став віце-президент клубу Дмитро Чайковський, який раніше виконував функцію асистента. Щоправда на матчі з «Рівним» обидва фахівці були на лаві лучан, адже Володимир Журжій залишився працювати у структурі клубу.

Томас відкрив рахунок кидком з середньої дистанції, далі після класного пасу Мусієнка два очки набрав Дюпін. У середині першої чверті легіонери «Рівного» не лише зробили рахунок рівним, але й вивели свою команду вперед – 6:8. Загалом на майданчику була рівна гра, жодна з команд так і не змогла піти у солідний відрив до кінця десятихвилинки: перемогли у ній рівняни – 13:15.

Панфілов дальнім влучним кидком повернув перевагу лучанам на старті другої чверті, а Коцько, своєю чергою, закинув ендван, хоча штрафний не реалізував. Однак це не стало початком ривка лучан, бо гравці «Рівного» своєчасно відповідали набраними очками, повернувши перевагу. «Трьоха» від Водолазського змусила Дмитра Чайковського брати тайм-аут, аби не дозволити суперникам піти у відрив, які лідирували 18:23. Після цього Бедлінський закинув з периметра, але далі у лучан не дуже клеїлося в атаці на відміну від «Рівного». За три хвилини до перерви рівняни були попереду на +8 – 23:31. Попри дальні влучання Коцька та Коровякова, рівненські баскетболісти зберегли перевагу до закінчення другої чверті – 29:37.

Впродовж половини третьої чверті команди обмінювалися очками, відповідно рівняни зберігали 8 очок гандикапу. Але невдовзі два поспіль влучання Панфілова та вдалий захист під своїм кільцем наблизили лучан на відстань 4 очок (41:45), тож «Рівне» взяло тайм-аут. Коли рівняни відновили перевагу, тайм-аут взяв вже «Старий Луцьк». Третя чверть так і завершилася за восьмиочкової переваги команди з Рівного – 43:51.

На початку четвертої десятихвилинки команди знову ж таки обмінялися очками, але в середині чверті дві поспіль «трьохи» від Марківа та Мусієнка скоротили відставання до 2 очок – 52:54. Томас після тайм-ауту рівнян зрівняв рахунок, а Прозапас дальнім кидком вивів уперед – 57:56. Невдовзі лучани мали три очки переваги, але рівняни швидко повернули собі лідерство – на табло світилося 59:60 за півтори хвилини до фінальної сирени. Соловйов влучив триочковий і Дмитро Чайковський вкотре взяв тайм-аут. Далі лучани завдяки чотирьом очкам Томаса зрівняли рахунок – 63:63. Але за 14 секунд до сирени Шепелев вивів «Рівне» вперед. «Старий Луцьк» не зумів реалізувати свою атаку та в підсумку поступився – 63:65.

Кирило Панфілов став найрезультативнішим у складі лучан – 13 очок, 5 підбирань. Завтра «Старий Луцьк» зіграє другий матч баблу в Черкасах проти «Політехніки-Галичини».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Крылов Показати IP 7 Грудня 2023 17:25
А, вы друзья, как не садитесь,вы тренерами не годитесь.
Ростемо ж ми, гей ! Показати IP 7 Грудня 2023 19:41
Успіхи уже в грі видно: раніше просто відразу програвали, а тепер спочатку хід гри переламують, а вже потім програють !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus