USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Старий Луцьк» впевнено здолав одеську «Біпу» в першому домашньому матчі сезону. Фоторепортаж

17 Жовтня 2020 21:34
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» у першому матчі сезону на власному майданчику переміг БК «Біпа» з Одеси – 92:83.

У стартовому турі чемпіонату лучани на виїзді отримали дві перемоги над «Львівською Політехнікою», а сьогодні приймали вдома одеську «Біпу».

Перші очки у матчі закинули гості, але одразу трьохочковими відповіли Швагринський та Федчук. Невдовзі вже гості були попереду, але Федчук знову влучив з-за дуги. Відзначимо, що в першій десятихвилинці перевага почергово переходила від однієї до іншої команди. Лучани відставали на -5, однак кидок з-за дуги Коцька та два від Дейни дозволили зрівняти рахунок. А завершилася перша чверть з рахунком 22:20 на користь «Старого Луцька».
Друга чверть також була рівною та «веселою» для глядачів, які дивилися матч по ту сторону екрану, про що і свідчить рахунок у ній 26:26. Лучани багато влучали здалеку, зокрема десятихвилинка розпочалася з «трьохи» від Коцька, а невдовзі ще один дальній від того ж Коцька дозволив лучанам мати +7 переваги. Здалеку в лучан також влучали Федчук і Крамар, проте й одесити не спали. «Трьоха» з сиреною від Волчанова дозволила гостям відставати лише на два очки – 48:46.
Лучани ударно почали третю чверть – спочатку ендван закинув Унгурян, а потім «трьохи» закинули Федчук та Юрченко. Після такого старту одесити вимушені були брати тайм-аут. Але після тайм-ауту знову з-за дуги забив Юрченко. Інколи перевага лучан сягала +15, однак до кінця чверті одесити скоротили до +10 – 78:68.
А на початку четвертої десятихвилинки «Старий Луцьк» здійснив ривок +5 і в підсумку довів матч до логічного завершення. Відзначимо, що наприкінці гри у лучан на майданчик вийшла молодь. А підсумковий рахунок гри – 92:83.

Найкращим у «Старого Луцька» став Владислав Унгурян, в активі якого 22 очки. Вже завтра «Старий Луцьк» зіграє другий матч спарки, початок об 11.00.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вболівальник Показати IP 18 Жовтня 2020 07:23
Дякую хлопцям за гарну гру та перемогу! Дякую автору за круті фото! Жаль, що без вболівальників(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus