USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Стажери в Луцькраді рахують тарифи та ходять в рейди

11 Липня 2012 11:48
Протягом 5 місяців в Луцькій міській та Волинській обласній радах стажувалося 9 молодих людей. Вони долучалися до рейдів щодо виявлення місць продажу алкоголю неповнолітнім та обраховували тарифи на перевезення пасажирів громадським транспортом.

Про це йшлося 11 липня під час підсумкової прес-конференції керівників проекту.

Координатор Волинського прес-клубу Богдана Стельмах розповіла, що 9 студентів луцьких вишів протягом п’яти місяців стажувалися в міській та обласній радах. «Вони стажувалися як в секретаріаті, так і в окремих відділах», - зауважила вона.

Секретаря Луцької міської ради Григорія Пустовіта потішили результати стажування молоді. Мовляв, студенти змогли побачити діяльність органів місцевого самоврядування «зсередини» і проявили себе з найкращого боку.

«Можливо, це виявилося не так романтично. Кільком молодим людям не вдалося дійти до фінішу. Не всім це було цікаво, але ми з радістю побачимо вас як наших колег», - підсумував посадовець.

Начальник відділу тарифної політики управління економіки муніципалітету Світлана Сахненко розхвалила студента Волинського національного університету імені Лесі Українки Богдана Підцерковного.

З її слів, під час стажування у відділі він зарекомендував себе працелюбом та наполегливою людиною. «Цікавився не лише документами, але й долучався до обрахунків тарифів на комунальні послуги. Він отримав знання, які вміє використовувати в роботі», - відзначила вона.

Натомість Підцерковний розказав, що йому сподобалося працювати в міськраді. Він стверджує, що зрозумів різницю між популізмом та роботою. Для прикладу розповів, що, хоч багато лучан проти підняття вартості проїзду в тролейбусах, але економічно обґрунтовані підрахунки підтверджують протилежне.

«Майже не було секретності. Отримував відповіді на некомфортні питання», - додав молодик.

А Юрій Горбач з ВНУ вивчав роботу відділу у справах сім’ї та молоді муніципалітету. З його слів, чи не найцікавішим було брати участь в рейдах, під час яких виявляли місця продажу алкоголю неповнолітнім.

До речі, 8 стажерів від відділу кадрової роботи міськради отримали рекомендації на включення до кадрового резерву мерії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
TFA Показати IP 12 Липня 2012 00:18
Може все-таки "Стажисти"? :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus