USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Стемковський захопив чужу квартиру?

25 Лютого 2010 10:20
Депутат Луцької міськради Дмитро Москвич звернувся до прокурора області Андрія Гіля із запитом про перевірку можливо неправомірних рішень та дій. Мова  йде про виділення квартири на проспекті Перемоги колишньому заступнику Луцького міського голови Владиславу Стемковському.
Як повідомляє Волинський інформаційний портал, у запиті зокрема зазначається: «21 лютого в ефірі регіонального телеканалу «Аверс»  транслювалася інформаційна програма, з якої мені стало відомо, що колишнім заступником Луцького міського голови Стемковським В.В., за сприяння працівників ЖКП-3, було фактично захоплено помешкання на проспекті Перемоги ___, що належить на правах приватної власності іноземному громадянину».
«Зважаючи на вищенаведене, прошу Вас здійснити перевірку цього факту, обставин та правових підстав надання вказаного помешкання гр. Стемковському, законність відповідного рішення виконавчого комітету та інших дій органів влади та посадових осіб, що супроводжували надання квартири діючому на той час заступнику міського голови», - пише Москвич.
«У разі підтвердження незаконних дій, прошу вжити заходи прокурорського реагування та ініціювати притягнення до відповідальності посадових осіб», - йдеться у запиті.

Нагадаємо, що ці факти телеканал «Аверс» оприлюднив за результатами журналістського розслідування у програмі «Реверс».
Власне, у липні 2009 року випливла інформація про те, що в помешканні, де прописаний на той час заступник Луцького міського голови і водночас директор департаменту ЖКГ мерії Владислав Стемковський, заборгованість за житлово-комунальні послуги становить приблизно 10 тисяч гривень. Власне, Стемковський стверджував, що мешкає в цій квартирі із 22 грудня 2008 року, тож накопичити такі борги не міг фізично.

Натомість журналісти ТРК «Аверс» провели власне розслідування цієї проблеми. Вони з’ясували, що оселя на проспекті Перемоги на праві приватної власності належить громадянину Швейцарії Даніелу Ш. Однак чоловік вже тривалий час перебуває за кордоном, побоюючись за власне життя в Україні. Тож комунальники відвідали його квартиру, яка була замкнена. Під прикриттям, буцімто квартиру заливає, вони болгаркою зламали вхідні двері. А затим у квартирі оселився на той час заступник луцького мера. Йому помешкання начебто було виділено рішенням виконавчого комітету міськради.
Власник квартири Даніел Ш. запевнив журналістів, що готовий відстоювати свою власність у суді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 25 Лютого 2010 14:04
Ну і?.... на тормозах спустять цю справу чи когось виженуть з міськради за такі оборудки? Хотілося б щоб ВН через певний час промоніторили ситуацію по цій справі, бажано з офіційними письмовими зверненнями у відповідні інстанції.
Марина Показати IP 25 Лютого 2010 14:21
До речі, а хтось знає де зараз Стем? До якого берега пристав?
друг Показати IP 25 Лютого 2010 16:00
один вор у другого вора забрал украденое. даниель ш. такой же хозяин квартири как и стемп.
спостерігач Показати IP 25 Лютого 2010 16:17
а чому тоді цей швейцарський козлопас не платив за утримання цієї квартири якшо вона його. всі гроші на волинських дівчат витратив
друг Показати IP 26 Лютого 2010 16:31
Не розказуйте байок. Якщо Швейцарець має тут квартиру, то нехай приїзджає і живе у ній, або розпоряджається як хоче. Ніяких судів тут не потрібно. А якщо боїться сюди їхати, то певно 10 років тому добре жару тут дав
чиновник Показати IP 26 Лютого 2010 16:40
Шиба ніяк не заспокоїться, все чорнухи замовляє!Оце так у нас мер! Все про громаду думає! Хвилини вільної не має!
правдолюб Показати IP 26 Лютого 2010 17:47
Величко поцупивши у громади комунальне підприєство Луцька аверс почав рівняти усіх під себе, нехай краще розкаже про тн як трк Аверс став його приватною власністю у прямому ефірі!!!!!! Шо слабо ,,,,...,,,,,.,,
ЗЛАТА Показати IP 26 Лютого 2010 20:47
О стране все думает Шиба,о народе:не бережет себя,-отдохнуть ему надо,совсем.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus