USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Екс-заступник луцького мера «влетів у копійку»

14 Березня 2014 15:47
Одіозний заступник міського голови Тернополя Владислав Стемковський вже декілька днів не з’являється на роботі. Нібито взяв «прогули» за власний рахунок. З достовірного джерела «ПРО ВСЕ» стало відомо, що нібито пан Стемковський «влетів у копійку» через не проведення тендеру на прибирання Тернополя. Луцький криміналітет, який стоїть за фірмою ТОВ «Тернопількомуналсервіс», дуже незадоволений, що тендер з прибирання файного міста відмінили і 16 мільйонів гривень «пішло мимо каси».

Чим усе закінчиться – наразі важко судити. Зрозуміло одне, що тернополяни налаштовані дуже рішуче проти «так званого прибирання» луцькою технікою, яка лише куряву здіймає, а роботи не робить. Чи відбудеться у Тернополі новий Майдан через непрозорий тендер – невідомо. Віриться, що мешканці файного міста недопустять, щоб їх обдурили ще раз.

Злі язики кажуть, що заступник мера Тернополя Владислав Стемковський, відчуваючи, що під ним «горить земля», почав пришвидшувати процеси, щоб розпочалась процедура банкрутства комунального підприємства, щоб «загарбати» землю – 3 гектари.

Нагадаємо, що Владислав Стемковський був заступником Луцького міського голови Богдана Шиби, керував справами виконавчого комітету, а також працював директором житлово-комунального господарства. Зараз Владислав Стемковський займає посаду заступника міського голови у Тернополі.

Згідно з інформацією видання «ПРО ВСЕ», на початок 2012 року, участь у тендері для санітарного прибирання Тернополя взяли три фірми, одна з яких була пролобійована заступником мера Владиславом Стемковським - приватне підприємство «Руфусів» із

Луцька. Через те, що тендерна пропозиція ПП «Руфусів» не відповідала вимогам тендерної документації, фірму зняли з торгів, незважаючи на величезний супротив Стемковського, який тиснув на членів тендерного комітету, щоб ті прийняли позитивне для нього рішення.

Але на 2012 рік просунути приватне підприємство на торгах не вдалось.

На початку 2013 року досвідченими фахівцями-комунальниками стало зрозуміло, що тендер має виграти луцька структура, яка вже назвалась ТОВ «Тернопількомуналсервіс», але її засновником є приватне підприємство «Руфусів» з Луцька. Як каже молодь, й коню зрозуміло, що це явно не тернопільська структура. Так і сталось, як спланував Стемковський з мером Надалом: 16 мільйонне замовлення на санітарне прибирання Тернополя забрала луцька фірма – «Тернопількомуналсервіс», який файному місті неофіційно називають «КРИМІНАЛсервіс».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Тернополянин Показати IP 14 Березня 2014 15:55
Брєд! Що Ви несете! "Кажуть злі язики" -це вища міра професіоналізму!!!
Луцьк Показати IP 14 Березня 2014 15:56
Зараз треба говорити не "криміналітет", а "герої майдану"!
111 Показати IP 14 Березня 2014 16:06
Хто автор сього допису! Ржу нємогу!!! Людина поняття зеленого не має про що пише!!!
222 Показати IP 14 Березня 2014 16:36
Шановні автори, не вводьте читачів в оману. "...ТОВ «Тернопількомуналсервіс», але її засновником є приватне підприємство «Руфусів» з Луцька...". Вірна назва цього підприємства ТОВ "Тернопіль Комунал Сервіс", і ПП "Русуфів" не є засновником цього підприємства. Засновником цього підприємства є п. ШВЕЦЬ ІРИНА ВОЛОДИМИРІВНА, яка також є засновником і ПП "Русуфів". Іноді загляньте у Єдиний державний реєстр, а потім вже щось пишіть!
Свідок Показати IP 14 Березня 2014 20:36
Відчувається досвід набутий в Луцькій міській раді з Богданом Павловичем. Реальний кандидат на чергові вибори мера міста Луцька.
Лучанин до Свідок Показати IP 26 Липня 2014 13:02
Ще Бондаря не забудьте.Теж "прозорий" казнокрад.
правда Показати IP 14 Березня 2014 22:59
швець іра володимирівна???!!!! на цю ....ще бізнес оформлений!!! ку**а завидюща!!! Борись і побориш свої заздрощі до кращих від себе!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus