USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

Стоянка заборонена: в Луцьку хочуть відрегулювати рух на вулиці біля Старого ринку

14 Січня 2021 21:09
У Луцьку пропонують повністю заборонити зупинку та стоянку транспортних засобів на частині вулиці Глушець, що прилягає до ринку «Центральний».

Відповідну петицію в Єдиній системі місцевих петицій зареєстрував Андрій Кримусь.

Чоловік пропонує заборонити зупинку та стоянку автомобілів на частині вулиці Глушець – від перехрестя з вулицею Ковельською до світлофора на перехресті з вулицею Замковою (на стороні прилеглій до Старого ринку).

«У зв’язку зі стоянкою на дорозі рух на вказаній ділянці є ускладненим: дві смуги руху по вулиці Ковельській повинні об’єднатися в одну, що й утворює затори на дорозі. Також процес паркування та виїзду авто зі стоянки на цій території додатково ускладнює дорожню ситуацію та може призвести до ДТП», – звернув увагу автор петиції.

Він наголосив, що біля ринку вже створено достатньо зон під парковки автомобілів. «Тому заборона зупинки/стоянки на вищевказаній ділянці дороги несуттєво вплине на місця стоянки біля ринку», – зазначив Андрій Кримусь.
Нагадаємо, аби петицію розглянули органи місцевого самоврядування, за 15 діб вона має зібрати мінімум 300 підписів. Підписати петицію можна тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Водій Показати IP 14 Січня 2021 21:43
В тому є резон ! Доцільно підтримати ! Бо із-за хаотичного скупчення там транспотру, неорганізованого в'їзду-виїзду на ту парковку ускладнюється рух по Глушцю, виникають аварійні ситуації .Тим більше, що тепер є, хай і примітивна, парковка на місці знесених контейнерів .Це сприятиме організації дорожнього руху .
Дед до Водій Показати IP 15 Січня 2021 08:01
На Варшавці теж треба
Лучанин Показати IP 14 Січня 2021 22:19
Перед вказаним (позначеним на карті червоним) місцем встановлений дорожній знак 3.34, що ще можна хотіти? А давайте створимо петицію і забороним пішоходам ходити по проїзній частині, лише по тротуарах, це ж актуально. Якщо ця людина не їздить за кермом, то яке їй взагалі діло, але ж з іншої сторони варто було б поліції звернути увагу на цю людину на предмет знання ПДР, бо начворить він бід...
Лучанка Показати IP 14 Січня 2021 23:12
Краще б цей пан створив петицію про заборону паркування на Винниченка...
Лучанин до Лучанин Показати IP 15 Січня 2021 00:03
А ти, земляче, будь уважнішим і придивись - там разом із знаком 3.34 висить і табличка ! І ефект від вимоги знаку в поєднанні з табличкою на організацію дорожнього руху - ніякий ! Так шо підтримаємо петицію і нехай влада береться до роботи ! А ти не баламуть своєю неуважністю людей !
Естет Показати IP 15 Січня 2021 01:12
З вихованням наших людей нема різниці які там знаки ставити)
Василь Показати IP 15 Січня 2021 07:59
Якщо є знак-то просто поштрафувати всіх порушників і назавтра всі будуть виконувати вимогу знаку.А якщо покарання нема-то отримуємо безлад і всякі петиції.
Лучанин-Водій Показати IP 15 Січня 2021 09:03
У даному місці встановлений знак 3.34 (зупинка заборонена), а також 7.2.3 (стрілка вниз) - дана комбінація позначає кінець зони дії знаків
Василь Показати IP 15 Січня 2021 13:04
Там взалі потрібно заборонити зупинку,починаючи від площі(крім громадського).А для громадського або робити карман,або відновлювати стару зупинку зі збільшеним карманом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus