USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.65 9.85

Стояв у заторі й вирішив розвернутися: у Луцьку водія BMW, який збив мотоцикліста на зустрічній, покарали умовно

5 Грудня 2023 22:42
Умовне покарання отримав водій BMW, який вчинив ДТП з постраждалими на шляхопроводі у Луцьку: керманич легковика виїхав на зустрічну смугу та збив мотоцикліста.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду.

З матеріалів справи відомо, що ДТП трапилася 29 вересня на шляхопроводі, який з’єднує проспекти Соборності та Перемоги. Водій BMW I3 Андрій К., рухаючись у заторі в напрямку проспекту Перемоги, розпочав здійснюючи маневр розвороту в забороненому місці. Він перетнув подвійну суцільну лінію та виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з мотоциклом марки YAMAHA, який рухався у зустрічному напрямку. В результаті ДТП мотоцикліст отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Про винуватця аварії відомо, що він народився у Луцьку, одружений, має на утриманні малолітню дитину та працює представником компанії Samsung у Луцьку ТОВ «Брейн Сорс Корпорейшн». Андрій К. підтвердив обставини вчинення ним ДТП, розкаявся у вчиненому та просив суворо не карати.

Потерпілий, своєю чергою, також не наполягав на суворому покаранні. Окрім того, просив не позбавляти обвинуваченого права керувати транспортними засобами.

Врахувавши обставини справи, суд призначив Андрію К. покарання у виді трьох років позбавлення волі, яке зрештою замінив на рік іспитового терміну.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus