USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Луцьку п’яний водій на Audi збив мотоцикліста біля «Адреналіну»: як покарали винуватця ДТП

27 Травня 2023 19:54
В обласному центрі Волині суд позбавив прав та оштрафував водія Audi, який п'яним збив мотоцикліста неподалік «Адреналін Сіті».

У постанові Луцького міськрайонного суду йдеться про те, що ДТП трапилася ввечері 10 червня минулого року на вулиці Карбишева.

П’яний водій Audi A4 Герман Л. під час виїзду із прилеглої території ТРЦ «Адреналін Сіті» не надав перевагу в русі мотоциклу Honda CBR 600 F, який рухався головною дорогою, допустивши зіткнення. В результаті ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження.

Водій легковика пройшов огляд на стан сп’яніння у лікаря-нарколога. Його дії кваліфікували за ст. 124, ч. 1 ст. 130 КУпАП.

На суд правопорушник, який працює на посаді керівника відділу продажу у ТзОВ «Самсон-Іф», не з’явився. Його адвокат Стретович І.С. в судовому засіданні пояснила, що її підзахисний свою вину в інкримінованих правопорушеннях визнає частково. Зокрема, Герман Л. визнає факт керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння, водночас вважає, що ДТП виникла саме через порушення вимог ПДР іншим учасником аварії.

На переконання суду, докази, серед яких - схема місця ДТП та протоколи допиту свідків, повністю доводять вину керманича Audi. Також його вину підтверджує і висновок експерта, в якому йдеться, що, незважаючи на дії мотоцикліста, достовірним та беззаперечним є факт порушення водієм Audi ПДР, що стало наслідком ДТП.

Відтак суд оштрафував винуватця аварії на 17 тисяч гривень та на рік позбавив посвідчення водія.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 29 Травня 2023 20:56
Цього п'яного пітушка треба зачекати під його домом , тай поговорити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus