USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Стратегію розвитку Луцька розроблять до жовтня

29 Травня 2017 13:54
Голова правління ВОГО «Асоціація регіонального розвитку» Петро Гоцалюк повідомив, що до жовтня пункти стратегії та основні завдання розвитку Луцька остаточно будуть сформовані й винесені на затвердження Луцької міської ради.

Про це стало відомо 29 травня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва.

Нагадаємо, відповідно до підписаного договору між Луцької міською радою та ВОГО «Асоціація регіонального розвитку» організація розробляє стратегію розвитку міста Луцька до 2030 року.

Цілі стратегії вже неодноразово обговорювали з експертами та підприємцями міста.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЗАТВЕРДИЛИ ПРІОРИТЕТНІ ЦІЛІ РОЗВИТКУ ЛУЦЬКА

Петро Гоцалюк підкреслив, що, аби заохочувати молодь не тільки залишатися в Луцьку, а й приїздити до нашого міста з інших регіонів України, потрібно брати до уваги приклад Львова, міська рада якого активно сприяє, наприклад, як туристичній галузі, так і розвитку ІТ-технологій у місті.

«Далі ми плануємо робити фокус-групи, фахівці обговорюватимуть основні цілі стратегії розвитку, напрацьовуватимуться плани реалізації», – підкреслив Гоцалюк.

Він також розповів, що на підготовку стратегії розвитку міста було виділено 81 тисяч гривень із міського бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кмітливий Показати IP 29 Травня 2017 14:43
Ти диви, і кошти знайшли, а на те, що треба, то дуля, а тому Гоцалюку дай тільки язиком потріпати, ніякої роботи, одне бла-бла-бла.
Лучанин Показати IP 29 Травня 2017 15:49
Що він путнього зробив? Цікаво ж подивитися на ту стратегію розвитку нашого міста. ..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus