USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Страти входили в план вторгнення Путіна, – глава британської розвідки

4 Квітня 2022 07:34
У британській розвідці MI6 заявили, що в плани Володимира Путіна по вторгненню в Україну входили страти. Їх мали проводити його бійці та розвідувальні служби.

Про це заявив глава британської розвідки MI6 Річард Мур у відповідь на повідомлення очільниці Міністерства закордонних справ Великої Британії Ліз Трасс, повідомляє 24 канал.

Трасс заявила в мережі, що винних у звірствах, скоєних російськими військовими в Бучі, Ірпені та інших українських містах, необхідно притягнути до відповідальності. «Путінському режиму не буде дозволено приховувати свою причетність до цих злодіянь», – написала вона.

Мур відповів на цей допис інформацією про те, що британська розвідка знала, що страти входили в плани глави держави-агресорки.

Читати ще: Зеленський про росіян, винних у звірствах у Бучі: «Вони заслуговують лише на смерть»

«Ми знали, що плани Путіна щодо вторгнення включали позасудові страти його військовими та спецслужбами», – зазначив він.

Він додав, що повідомлення про страти цивільних людей, які надходять зі звільнених районів, жахають і лякають.

Як ми писали, на вулицях звільненої від окупантів Бучі виявили тіла вбитих мирних жителів зі зв’язаними руками. З’ясувалося, що росіяни ґвалтували, знущалися і катували людей. Їхніми жертвами ставали і чоловіки, і жінки, і малі діти.

Крім того, міський голова Анатолій Федорук повідомив про виявлення братської могили, де поховали майже 300 людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus