USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Стрілянину за участю нардепа у Києві розслідуватиме військова прокуратура

15 Серпня 2017 23:38
Справу зі стріляниною на столичній Троєщині під час конфлікту за участю народного депутата України Сергія Мельничука розслідуватиме військова прокуратура.

Про це УНІАН повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.

«Справою займатиметься військова прокуратура», - зазначила вона. За її словами, вона не може озвучити причини, через які Нацполіція передала цю справу військовій прокуратурі.

У поліції Києва підтвердили факт стрілянини в Деснянському районі сьогодні під час конфлікту за участю Мельничука.

«Вже з’ясовано, що стріляв не народний депутат», - сказала речниця Нацполіції Києва Оксана Блищик. При цьому вона повідомила, що особу стрілка встановлено, але не змогла сказати, чи підтверджується факт, що це був помічник або охоронець народного депутата Мельничука.

Водночас Блищик наголосила, що постраждалих немає.

«Стріляла людина в повітря», - зауважила вона і додала, що пошкоджено лише автомобіль, оскільки люди його оточили, й пошкодили скло, колеса, але постраждалих немає. За її словами, саме цим автомобілем на місце події і прибув Мельничук.

Також речниця Нацполіції зазначила, що правоохоронці з’ясовують причини виникнення конфлікту.

Раніше повідомлялося, що депутат Мельничук чи його помічник влаштували стрілянину на Троєщині.



Як відомо, Сергій Мельничук - колега по фракції "Воля народу" нардепів з Волині Степана Івахіва і Сергія Мартиняка і побратим Ігоря Лапіна по "Айдару". До слова, Ігор Лапін теж відзначився стріляниною у спальному районі Луцька тоді, коли там ходили діти з батьками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тротро Показати IP 16 Серпня 2017 08:06
Як можна стверджувати, що стріляв точно не депутат? А хто - невідомо... смішно читати слова речниці. Складається враження, що справа починається замазуватися і вийде так, що стріляли люди

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus