USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Києві натовп за вуха витягав із авто нардепа, який вчинив стрілянину

15 Серпня 2017 18:43
«Народний депутат Сергій Мельничук влаштував стрілянину на Троєщині. Машина заблокована, чомусь випало скло і спустили колеса. Поліція охороняє. Стріляли бойовими», - йдеться у спільноті dtp.kiev.ua.

Разом з тим, 5 канал із посиланням на поліцію каже, що стріляв не сам депутат, а його охоронець.

«Зараз на місці працює слідчо-оперативна група, з'ясовуємо всі обставини, всі матеріали будуть передані у військову прокуратуру», – цитують речницю поліції Оксану Блищик, пише Вголос.

«Стріляв його охоронець. Можливо, не саме його охоронець, але точно не нардеп Мельничук стріляв», - зазначила Блищик.

Натомість блогер Євген Шевченко пише, що інцидент стався через приміщення дитячого садка, яке вилучили із комунальної власності:

«Два роки тому шахрайським шляхом дитячий садок було вилучено із комунальної власності, але місцеві мешканці із цим не погодилися, і зрозуміло чому: для дітлахів місць у дитячих закладах Києва катастрофічно не вистачає.

Два роки судів – і нарешті справедливість була відновлена - угоду було визнано незаконною, її було скасовано, а дитячий садок повернуто у комунальну власність. Але раптом приїхав... хто б ви думали?.. Народний депутат Мельничук, який став на захист шахраїв-рейдерів і плювати він хотів на дітей та на їх батьків разом узятих!

До його компанії також долучилась народний депутат Надія Савченко, але їй люди пояснили ситуацію, показали рішення суду і вона не стала сперечатися - поїхала собі геть.

А от потвора Мельничук заявив, що рішення суду для нього нічого не означає і тут буцімто буде його громадська приймальня! Але місцеві такою поведінкою обурилися і у прямому сенсі того слова трохи потовкли йому пику. Нащо Мельничук дістав свій пістолет і почав стріляти у людей.

Наразі він разом із своїм охоронцем зачинилися в машині, яка оточена місцевими жителями та ветеранами зі спілки Деснянського району міста Києва. Поліція намагається їх вгамувати і не допустити суду Лінча, бо розлючений натовп вже почав бити вікна в тій машині й витягати за вуха того шакала».

Як відомо, Сергій Мельничук - колега по фракції "Воля народу" нардепів з Волині Степана Івахіва і Сергія Мартиняка і побратим Ігоря Лапіна по "Айдару". До слова, Ігор Лапін теж відзначився стріляниною у спальному районі Луцька тоді, коли там ходили діти з батьками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Влодек Показати IP 15 Серпня 2017 19:08
гарний "АПС"в фізіка напевнло віджав
Изя Показати IP 15 Серпня 2017 19:30
Шо, таки лед тронулся, господа присяжные, заседатели?
Федір Т. Показати IP 15 Серпня 2017 19:35
В людей починає лопати терпець від "безпредєла" окремих народнообраних . Довно пора так робити, вони повинні постійно пам'ятати ,що за свої діяння прийдеться відповідати !!!!
Цеж Показати IP 15 Серпня 2017 21:11
Герой ато ,герой *айдара*,засновник *айдара*, орденоносець,нардеп, міг би ходити з нагородною зброєю а не АПС, лапи найкращий друг
бритва оккама Показати IP 15 Серпня 2017 22:03
слуга народу йо_аний!
ха Показати IP 15 Серпня 2017 22:10
"... толи еще будет о йо йой" це тільки початок
Лучани Показати IP 16 Серпня 2017 07:50
Лапін, подивись і задумайся. Іноді і пістолет не допоможе!!! Лучани поки спокійно спостерігають за твоїм безпрєдєлом і за твоїми клоунами яких ти водиш як циркових ведмедів, але прийде час і відповісиш за все по повній!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus