USD 39.52 39.76
  • USD 39.52 39.76
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Стріляв у свиню – влучив у чоловіка: волинян ледь не застрелив товариша

14 Серпня 2021 23:25
На Волині під час забою свині уродженець Ковельського району ледь не застрелив чоловіка з рушниці, влучивши йому в руку.

Любомльський районний суд призначив стрільцю умовне покарання на один рік.

Так, подія трапилася 18 грудня минулого року. На території домогосподарства під час забою свині волинянин через необережність вистрілив з рушниці у ліву руку чоловіку, чим заподіяв йому тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Відзначимо, що гвинтівку стрілець купив десять років тому та незаконно її зберігав разом із сумішшю вибухових речовин метальної дії промислового виробництва – нітроцелюлозним порохом вагою 98 грамів.

У суді «снайпер» визнав свою вину та пояснив, що під час забою свині на території власного домогосподарства з метою пришвидшення забою вистрілив свині під вухо, випадково поціливши в руку потерпілому.

Відтак суд призначив йому покарання у виді трьох років позбавлення волі, змінивши на рік умовного.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
мер-кабанчик Показати IP 15 Серпня 2021 06:25
От недолугі пияки
В. Показати IP 15 Серпня 2021 12:03
Ворошиловский стрелок....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus