USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Стриманий оптимізм: у Міносвіти заявили, що половина батьків – за навчання офлайн

16 Серпня 2022 10:26
У Міністерстві освіти і науки стверджують, що приблизно половина батьків школярів хочуть, щоб з 1 вересня навчання відбувалось офлайн.

Такі дані озвучив очільник Міносвіти Сергій Шкарлет 15 серпня під час телемарафону, пише Українська правда Життя.

"Ми маємо стриманий оптимізм щодо початку освітнього процесу в школах з 1 вересня.

На сьогодні приблизно 50% батьків виключно за жорсткий офлайн. І при цьому за інші 50% ми готові поборотись", – сказав Шкарлет.

За словами міністра, саме від думки батьків залежить вибір форми навчання в новому навчальному році.

Читати ще: МВС створить класи безпеки для навчання дітей основам цивільного захисту

Станом на 15 серпня МОН здійснило більше 21 тисячі перевірок, під час яких проінспектували майже 80% закладів середньої і дошкільної освіти по Україні.

Шкарлет розповів, що 41% закладів освіти нині готові розпочати навчальний рік офлайн.

Читати ще: Повідомили, скільки закладів освіти на Волині вже мають укриття

При цьому освітній процес відбуватиметься за змішаною формою, тобто з уроками онлайн, а також в деяких школах введуть навчання за змінами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 16 Серпня 2022 10:55
Навіщо та школа взагалі? Курити навчитись?
Анонім Показати IP 16 Серпня 2022 12:26
нахабна брехня міністерства освіти, переважна більшість точно за дистанційне навчання, влада хоче змусити ходити дітей в школу, щоб показати, що держава працює, а за наслідки ніхто не буде відповідати - війна все зпише. Моя дочка в цих переповнених підвалах сидіти не буде, по -перше, це не бомбосховища, по-друге, може бути приліт до оповіщення, по-третє, можуть бути теракти, замінування реальні і т.д. Війна ще не закінчилась, ризикувати своїми дітьми можуть хіба тільки дурні, а не своїми моральні виродки.
Вчителька Показати IP 16 Серпня 2022 13:20
Прсто під час дистанційки, як в локдаун, так і зараз, дуже добре видно, що і саме міністерство, так і різні управління, а також різноманітні МАНи, НЕНЦи-ВОЕНЦи та іже з ними - просто непотрібні, тому що їх головна робота - плодіння папірчиків, заходів, конкурсів і т.п., які вони звалюють на голови вчителів. А кому ж хочеться піднімати добре прилаштовану на тепле місце ...опу. От звідти і йде "більшість батьків за очне навчання". Жаль тільки, що і деякі батьки легковажать безпекою своїх дітей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus