USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Студентам, які через дистанційне навчання покинули гуртожитки, повернуть гроші за проживання

28 Жовтня 2020 12:46
Студентам, які виїхали з гуртожитків через дистанційне навчання, повернуть кошти за проживання або врахують їх у майбутні платежі.

Про це сказав в. о. міністра освіти і науки Сергій Шкарлет заявив в ефірі телеканалу НАШ, повідомляє ТСН.

Він запевнив, що обговорював з ректорами вишів питання гуртожитків: «Була рекомендація ректорам щодо повернення коштів тим студентам, які виїхали з гуртожитків із обов’язковим збереженням місця поселення та поверненням коштів за непрожитий у гуртожитку час», – сказав він. Для того, щоб це було можливо, студенти повинні написати відповідні заяви.

Нагадаємо, МОН рекомендувало закладам професійної (професійно-технічної) освіти, фахової передвищої та вищої освіти (незалежно від кольору карантинної території) перейти на дистанційну форму навчання на період від 15 жовтня до 15 листопада.

Шкарлет пообіцяв, що примусово студентів з гуртожитків на час дистанційного навчання ніхто виселяти не буде.

Він пояснив, що в офіційному документі МОН є лише рекомендація щодо від’їзду з гуртожитків додому (окрім дітей-сиріт; дітей, позбавлених батьківського піклування; студентів з тимчасово окупованих територій, «червоних» карантинних зон та інших).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus