USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Студентам надали можливість «вскочити до останнього вагону»

6 Вересня 2013 08:00
Майже тиждень минув від офіційного початку нового навчального року, втім, у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки вступну кампанію продовжили до 10 вересня.

Чому так і кому надали можливість «вскочити до останнього вагону», Волинські новини поцікавились у заступника відповідального секретаря приймальної комісії Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Андрія Слащука.

Він розповів, що існує лист до Міністерства освіти України від усіх вищих навчальних закладів. У листі звучить звернення - на чисельні прохання ректорів усіх вишів продовжити вступну кампанію з метою дозволу зарахування студентів на вакантні місця за платною формою навчання.

До слова, як зауважив освітянин, у 2012 році такого не було, а у цьому році Міністерство освіти України дозволило у період з 2 по 10 вересня зарахувати на вільні місця тих осіб, хто десь, можливо, «загубився» у літній період. Та, за словами Андрія Слащука, існує умова – подати документи на навчання у цей час можуть лише ті вступники, які зареєструвались у літній період в Єдиній державній електронній базі з питань освіти.

«Власне, лише з цим масивом може працювати приймальна комісія. До прикладу, якщо хтось із студентів подав документи до столичного вишу, але з якихось причин не виконав умови прийому, то, в принципі, ми його зараз можемо забрати до себе, якщо він подасть заяву до нас, але лише в період з 2 по 10 вересня», - наголосив Андрій Слащук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Амєлія Показати IP 6 Вересня 2013 09:31
Продовжили,щоб поповнити бюджет вишу і прийняти тих,хто буде платити за екзамени і стане "магістром" .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus