USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Студенти висадили дерева – символи країн, які підтримують Україну

19 Травня 2017 18:05
Студенти факультету міжнародних відносин Східноєвропейського університету імені Лесі Українки ініціювали посадку дерев біля чотирьох корпусів вишу на вулиці Винниченка.

Саджанці 12 дерев, які є символами дружніх до України держав, студенти висадили 19 травня.

Як розповіла заступниця декана у справах студентів Євгенія Вознюк, ідея влаштувати акцію озеленення належить саме студентам.

«Ми висадили 12 дерев. Наприклад, це дуби, які символізують США та Німеччину, граб як символ Білорусі, осика – Євросоюзу в цілому, берези – Фінляндії та Естонії, а також клен, липа і сосна», – відзначила Євгенія Вознюк.

Студентки другого курсу факультету міжнародних відносин Анастасія та Анна зазначили, що їхню ініціативу підтримав декан факультету Сергій Федонюк, який допоміг із пошуком відповідних місць для висадки дерев, а Євгенія Вознюк, своєю черго, забезпечила саджанцями.


«Взагалі ми на факультеті хочемо розвивати європейську традицію, проводити різні заходи для того, щоб показати, що Україна має не тільки проблеми, ворожих сусідів, а й країни, які підтримують, які висловлюють свою позицію на захист України. Ми хочемо продемонструвати, що ми це цінуємо, що нам не байдуже те, що країни закордону нас підтримують. Тому вирішили зробити таку акцію – це і озеленення, і висловлення подяки за підтримку», – поділилася Анастасія.

Також студентка анонсувала, що подібні акції вони проводитимуть і в майбутньому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus