USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Студенти презентували новий логотип Луцького району

6 Квітня 2021 23:06
Молодіжна ініціативна група Луцької районної ради запропонувала власний варіант символіки новоствореного району.

Сувеніри із новим логотипом студенти презентували голові райради Олександру Омельчуку, інформують на сайті Луцької районної ради.

«Ми з хлопцями вирішили презентувати пробний варіант логотипу і показати, як він буде виглядати на сувенірній продукції. У логотип ми вклали нові межі Луцького району, кольори області – червоний та білий та жовто-блакитний прапор», – розповів студент І курсу Луцького національного технічного університету Віктор Церпіш.

Креативну ідею студенти втілили на сувенірній продукції: кружках, пеналі-косметичці, ковриках для комп’ютерної мишки, шнурках для бейджиків.

«Новостворений Луцький район немає власного логотипу. Студенти, не чекаючи слухань, сесій, самі створили власний варіант. З їхньої ініціативності треба брати приклад. Можливо депутатам сподобається такий варіант символіки Луцького району і вони його затвердять», – сказав голова Луцької районної ради Олександр Омельчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Григорій Показати IP 6 Квітня 2021 23:54
Ініціатива це добре. Але якщо бути відвертим логотип слабенький, але початок є, з часом вдосконалять, чи перероблять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus