USD 39.80 40.04
  • USD 39.80 40.04
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

Студенти Луцького медколеджу вважають святом те, що вони – українці. ФОТО

20 Травня 2009 15:07
У Луцькому базовому медичному коледжі на парах навчали не медицини, а історії та здобутків України. Адже сьогодні, 20 травня, у навчальному закладі проходить свято національної самосвідомості «Я – українець», – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Як розповіла заступник директора Луцького базового медколеджу Алла Лазько, подібні свята їхній навчальний заклад проводить практично кожного року. Вони спрямовані на формування у молоді національної свідомості. «А основна мета – показати сучасного українця, який є творчим, креативним і, перш за все, не забуває про свої корені», – зауважила пані Лазько.
 
Таким чином у рамках свята «Я – українець» протягом дня на лекціях викладачі розповідали про здобутки наших земляків у різних сферах життя. Також проходила виставка «Видатні українці». Крім цього, провели низку конкурсів на найкраще частування українськими стравами, найкраще виконання української пісні і танцю, найкращий сучасний український костюм, найкраще знання історії та мистецтва України та інші.
 
Група студентів, яка за підсумками усіх конкурсів посяде перше місце, отримає у подарунок поїздку видатними місцями України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus