USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Студенти СНУ імені Лесі Українки написали лист Голєвій*

8 Жовтня 2012 10:02
Лист-відповідь на статтю Олени Голєвої «Хто вони, якщо бояться жінку?» написали студенти Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.
Про це пише «Волинь-нова».
Лист подаємо повністю і без змін:
«Минулого тижня у газеті «Волинь-нова» була опублікована стаття Олени Голєвої «Хто вони, якщо бояться жінку?»

Нічого нового вона тут не пише. Бо на відміну від інших кандидатів, які виступають у пресі зі своїм баченням, що і як потрібно зробити, щоб життя людей стало кращим, щоб у країні відбулися реальні зміни, вона і далі лише критикує своїх конкурентів. Та найбільше нас обурила ось ця фраза: «Люди, здатні на такі потворні вчинки, прикидаються янголятами. Дають свої брудні гроші людям із надією купити голоси, імітують допомогу старим, принижують молодих, пропонуючи їм їжу у студентських їдальнях…»

Пані Олено, цими словами принижуєте нас ви! Так, ми молоді, самодостатні люди, котрі прагнуть здобути освіту, щоб у житті можна було не лише дати собі раду, а й навіть більше ‒ бути корисним для своєї країни. Ми щасливі, що є студентами Східноєвропейського національного університету і докладемо усіх зусиль, аби вийти звідси освіченими людьми. Але так склалося, що доля послала нам випробування: хтось із нас залишився без батька чи матері, хтось втратив навіть обох батьків, у когось вони хворі і не можуть забезпечити усім необхідним. Але нам, як і забезпеченим дітям, теж хочеться вивчитися, щоб мати хорошу професію і в майбутньому працювати, створити сім’ї, допомагати своїм дітям і по можливості теж підтримувати тих, кому така допомога буде необхідною. І ми вдячні Богу, що на світі ще є такі люди, яким не байдужа наша доля, які змінюють світ не лише гарними словами перед виборами, а реально допомагають сиротам і малозабезпеченим дітям, молодим людям! За два роки, відколи діє ця програма безплатного харчування, підтримано 510 студентів.

Вам, дитині компартійної номенклатурниці, яка виросла у розкошах і якій у житті далося все легко, ніколи не зрозуміти таких, як ми. Більше того, вас обурює, що нам хтось допомагає. Ви навіть уявити не можете, якою підтримкою для нас є це безкоштовне харчування, бо вам ніколи в житті не доводилося економити на харчах. У газетах пишуть, як ви журитеся, що у вашої однорічної доньки немає своєї кімнати і їй треба «тулитися» біля вас у великих хоромах. А ми раді, що маємо у студентські роки гуртожиток і кожен день безплатну їжу.

Чому б вам, теж не бідній людині, не взяти під опіку бодай одну сироту і допомогти їй стати на ноги? Ви лише можете в газетах і на телебаченні скиглити, як вам шкода знедолених людей. Пані Голєва, яке ви маєте моральне право засуджувати тих, хто опікується сиротами і бідними? Замість того, щоб підтримати людей, які допомагають бідним, щоб брати з них приклад, ви їх звинувачуєте, мовляв, прикидаються янголятами. А ким є ви? Пані Голєва, невже ви вірите у те, що весь той бруд, яким чорните своїх конкурентів, виборці сприймуть за вашу мужність? Людину цінують за її справи! Скажіть виборцям, що ви доброго зробили у житті бодай для однієї конкретної людини?

Виборці ще не почули від вас жодної вагомої думки як від політика, а лише нарікання, що вас ображають як жінку. В політиці рівні усі. Ви це повинні були усвідомити. Якщо вам немає з чим іти в політику, окрім як осуджувати інших, то сидіть у хаті і виховуйте своїх дітей. Це для них буде набагато корисніше.

У політиці повинні бути розумні і достойні люди. Ваші дані говорять про те, що вам найкраще відвідувати салони краси і там практикувати свої «знання». У цій статті ви зізналися, ким є насправді. АРТИСТКОЮ! Звертаючись до кандидатів у народні депутати: «Адже ми з вами нині ‒ актори на сцені великого театру, де йде виборча п’єса. І люди пильно стежать за тим, що відбувається на сцені…», ви нарешті оприлюднили свою сутність. Роль злого героя ‒ це ваша роль, і не приписуйте її тим, для кого вибори є серйозною державною справою. Ви невдало зіграли «народного адвоката», а грати роль народного депутата виборці вам просто не дозволять, бо вони, як ви самі переконані, «підступність, злобу та підлість» не оберуть.

Cтуденти Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки:
Катерина ПАВЛОВА,
голова студентського профбюро факультету романо-германської філології,
Олександр ХВІЩУК,
студент інституту філології та журналістики,
Олеся ШУНЬ,
голова студентської ради юридичного факультету
та інші, всього 69 підписів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 42
dff Показати IP 8 Жовтня 2012 10:20
Молодці!!!
читач Показати IP 8 Жовтня 2012 10:29
вони хоч в курсі, що той лист написали, ті студенти і ще 69 підписів? хоч по примірнику роздайте кожному з цього колективного розуму.
Юрій Степанович до читач Показати IP 8 Жовтня 2012 10:48
+100:)Не знав що цей "благодійник" використовує в своїх брудних цілях дітей...
Вальдемар Показати IP 8 Жовтня 2012 10:42
На рахунок допомоги, так це правда! Пані Голєва Ви краще хоча б заробітну плату своїм робітникам (на "Ваших підприємствах") вчасно видайте, а не те щоб комусь якось допомагати! За Вас панянко навряд чи хтось проголосує, ну хіба що Ви самі за себе та Ваша родина!
luka Показати IP 8 Жовтня 2012 11:01
Браво ! Закрийте їй морду !!!!!
ліана Показати IP 8 Жовтня 2012 11:48
ій ще мало грошей. ? скільки можна з бідним людей знущатися.
викладач Показати IP 8 Жовтня 2012 11:48
Цирк для бідних
Юля Показати IP 8 Жовтня 2012 12:00
Завтра прийде новий благодійник,і дасть більше за попереднього.І тоді ми побачим як заспівають оці "благодарні" студенти:)Всіх скупив разом цей "благодійник".Коли перейминовували ВНУ мабуть хотіли його назвати "Східноєврейський університет".Напишіть будь ласка призвища всіх,хто підписався.А ми потім побачимо як вони заспівають після виборів...Думаю,що цей лист ім ще аукнеться:)))
Тато до Юля Показати IP 8 Жовтня 2012 12:25
Оленко, розслабся. Ти спочатку щось людям добре зроби, а тоді вже критикуй інших. Виросла в достатку, то дякуй Богу. А Палиця добре робить, що виділяє гроші бідним. Кому це робити я кне заможним людям. Але от Голлєви не вміють ділитися. За все воздасться.
111 до Юля Показати IP 8 Жовтня 2012 12:38
Ви хочете сказати що якщо вибори виграє Голєва то вона цим студентам жити не дасть??? так хто тут божим одуванчиком прикидається?
Дима Коляденко Показати IP 8 Жовтня 2012 12:53
Я Голеву при всех её подчинённых опустил на землю, загнал под плинтус
Оксана Показати IP 8 Жовтня 2012 13:57
Шановні студенти що написали оцей лист щастя!Пояснить мені будь-ласка(бо ні Коцан ,ні Палиця внятно цего зробити так і не змогли) навіщо було перейменовувати ВНУ в СНУ???ВНУ імені Л.Українки,це понятно.Відома поєтеса на Волині жила та писала свої відомі твори.А от СНУ імені Л.Українки,це вже маразм.Подумайте чому:)Ви не змогли зробити елементарного,захистити(якщо ви патріоти Волині)від маразмотичної назви ваш університет.Думаю,що скоро Палиця з Коцаном ваш універ знов перейменують.І будете реально ........:)))
таки да до Оксана Показати IP 9 Жовтня 2012 17:00
А ви думаєте когось питали???
волиняка до Оксана Показати IP 9 Жовтня 2012 17:13
+1000 мені байдуже до обох кандидатів, але наващо було це перейменування, тільки нездорові на голову люди можуть пояснити. а за те як студенти писали, було гарно в Хазанова сказано відносно Брежнєва і його малої землі "не так смешно что он писатель, как смешно что мі читатели"
Небайдужа Показати IP 8 Жовтня 2012 14:42
Молодці студенти! Хоча мадам Голєва до вас не прислухається і взагалі не зрозуміє, чим ви переймаєтесь. Не думаю, що хоч хтось за неї проголосує, це людина надто низької моралі.
Мося Показати IP 8 Жовтня 2012 14:46
Цей лист писали під диктовку Коцана, а університет скоро назвуть імені Мойши Рабіновіча. А Палиця скоро викупить весь Луцьк і буде його власником,- Царь і всіє Луцьк Палиця!!! А за Голеву я назло проголосую, тому що вони її плавлять. Хоча вона теж нічим не краща!
Rewe Показати IP 8 Жовтня 2012 15:10
От я і дивлюся на цей цирк.Багаті чубами міряються, а що від того простим людям? Треба віддавати голос за того, хто справді підтримає людей, а не за того, хто сповідує принцип "багатії повинні бути ще багатшими, а бідні - біднішими". Голосуйте за Батьківщину, звільнемо Юлю, а там побачим, що робити з багатіями.
Сергій до Rewe Показати IP 8 Жовтня 2012 15:55
Вже 5-ть років "подивились" - досить!!!
Колян до Сергій Показати IP 8 Жовтня 2012 19:17
І що гірше було?
Лена Показати IP 8 Жовтня 2012 15:16
А детям в школах и садиках слабо что-то написать?! :) Палица и его штаб уже вообще краев не видят!!! И такого депутата мы хотим?! Позорище!!! Завтра Палица приезжает и со своими агитаторами будет встречаться и денюшку платить! :) Люди!!! Берите деньги, а голосуйте по совести или боитесь, что бандюганы Палицы за вами гоняться будут? Да уж лучше, чтобы выборы в Луцке вообще не состоялись и назначили перевыборы с новыми кандидатурами, чем Палица!!!
Сторонник Палицы до Лена Показати IP 8 Жовтня 2012 19:38
Иди к психиатру
залицяльник Показати IP 8 Жовтня 2012 15:19
Хай повернуть гроші стареньким що в наглу забрали з банку. Їх на зону треба а вони в депутати. І той будинок незаконно збудований віддати студентам під гуртожиток.
Віра Михайлівна Показати IP 8 Жовтня 2012 15:29
Мій знайомий працює в СНУ.Серед вузького кола викладачів Коцан поширює інформацію про майбутне роздержавлення і викуп часним інвестором університету.Тому його і перейменували.Спочатку ніби його візьме під своє крило один з іноземних часних вузів(щоб держава нічого б не запідозрила),а потім тихенько весь пакет викупить наш інвестор.Хто про це чув ще,папишіть.
вну до Віра Михайлівна Показати IP 8 Жовтня 2012 23:31
ну і в коцана контракт на виході був 5 річний, я ректора ВНУ, а із зміною назви виникає підстава для пролонгації контракту на роки два, головне протриматись до виборів. Тому і посьогодні тягнуть із виборами ректора, щоб потім протягнути потрібну особу в залежності від результатів виборів до ВР
Студент до Віра Михайлівна Показати IP 9 Жовтня 2012 09:11
Що куримо? Викупити дотаційну державну структуру і тр... тися з її проблемами. Ви зовсім за ідіотів всіх маєте? Лікарні теж приватизують? На пенсійний фонд теж готують рейдерське захоплення?
Оленка до Студент Показати IP 9 Жовтня 2012 16:26
Пане студент,ви що тупий???;)Про які проблеми ви тут нам можете написати?Якщо ці приміщення приватизують то варіантів у нових власників буде купа:)І зароблять на цій оборутці мільони.А таких як ви повикідають на вулицю,або поставлять такі ціни за навчання,що самі з переляку повтікаєте:)
Сергій Показати IP 8 Жовтня 2012 15:36
Вже 5-ть років "подивились" - досить!!!
андердог Показати IP 8 Жовтня 2012 16:08
Бабло править світом. Шо той шо та, одного полЯ ягоди
Вася (курочка знеслася) Показати IP 8 Жовтня 2012 16:09
А нам все пофіг! Голєва пропоную одружитись з Палицею і човпти далі весь Луцьк! Обманюємо далі наро бо ми того варті!!!!!!!!
Banned Показати IP 8 Жовтня 2012 16:09
Полный бред:) Палица диктовал сам письмо или Коцан?
для васі курочка знеслася Показати IP 8 Жовтня 2012 17:50
вася, ти шо альоша, хіба ти не знаєш, що з голєвою хоче одружитися недужко і тепер на всіх маршрутках будуть фотографії професора юрія недужка з індірою ганді, раїсою горбачовою і надією крупською
Татьяна Васильевна Показати IP 8 Жовтня 2012 19:28
Алёнка, помни старые мудрости: 1.Жадность фраера сгубила. 2.На ТОМ свете карманы не нужны. А у нас ЗДЕСЬ темно и холодно, но места хватит всем.
meri до Татьяна Васильевна Показати IP 9 Жовтня 2012 09:19
не знаю кого ви маєте на увазі: Голєву чи Палицю, але видно лише одне - сімейство Голєвих настільки знахабніло, що Палиця проти них просто ангел.
Чеширский Кот Показати IP 8 Жовтня 2012 21:05
Маразм крепчал. Осталось еще написать письма от имени 5-летних деток, пенсионеров, афганцев, инвалидов, призывников, школьников итд. Чем больше Голеву мы гнобим, тем выше ее рейтинг. Наш народ любит обиженных.
Молодийц Показати IP 9 Жовтня 2012 03:44
Задовбала вже ця перепалка між кандидатами. Проголосую за Федосюка
Iziy Shneerzon Показати IP 9 Жовтня 2012 08:43
Совок 100%. Диагноз. При "отце народов" дуже все дружно подписывали, поддерживали, одобряли и как быдло голосовали.
AnaTroliy Показати IP 9 Жовтня 2012 14:43
ого. цікаво. людина по справам пізнається? отакої. а потім носом всіх тикати в ті справи, які зробив, заради власної вигоди, то це такий нормальний і логічний наслідок?
антипал Показати IP 9 Жовтня 2012 16:27
Голева авикликає повагу хоча б за те -що немаючи шансів всеодно бореться проти серйозного бандюгана. А вас банально купили і ви підтанцьовуєте.
Лана Показати IP 9 Жовтня 2012 16:29
А я лише за Недужка! Це людина честі.
Вася до Лана Показати IP 9 Жовтня 2012 22:25
А Ви йому про таке слово, як честь, вже розповідали? Люди з такими "хворобами" в депутати не ідуть!
Лана до Вася Показати IP 18 Жовтня 2012 20:14
Ідуть, Вася, ідуть. Повірте, якщо Ви не знаєте людей з такою "хворобою", це не означає, що вони не серед нас!
справедливий Показати IP 9 Жовтня 2012 20:28
ПАЛИЦЯ+ГОЛЄВА=АРМАГЕДОН ДЛЯ ЛУЦЬКА. Одні євреї бються за владу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus