USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Створено чохли для телефонів, які роблять дисплеї тривимірними? ФОТО

8 Січня 2009 17:12
Компанія Wazabee планує представити ряд своїх нових стереоскопічних продуктів, які дозволять зробити будь-який LCD-дисплей тривимірним. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Серед новинок – 3DeeShell – захисний чохол для iPhone і iPod Touch із прозорою 3D-лінзою, яку за потреби можна зняти. Працює вона не сама собою, а в зв\'язці зі спеціальними програмами 3DeeVUsion, 3Dee!oadr і 3DeeCamera, що дозволяють створювати і проглядати 3d-контент.
Найцікавішою із трьох є, мабуть, програма 3DeeCamera, яка дозволяє генерувати стереоскопічні зображення, використовуючи вбудовану в телефон камеру. Крім 3DeeShell, компанія планує представити подібні лінзи для 13,3-дюймових дисплеїв нетбуків і 19-дюймовий геймерський 3D-монітор, - інформує Цікаво.Ком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus