USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Створять робочу групу для дослідження обміління Шацьких озер

24 Жовтня 2019 10:34
Аби вивчити ситуацію з обмілінням Шацьких озер, буде створена робоча група.

Про це йшлося 24 жовтня під час засідання 25-ї сесії Волинської обласної ради.

Голова Волинської обласної ради Ірина Вахович висловила стурбованість у зв’язку з екологічною ситуацією в області, зокрема через обміління Шацьких озер.

Вона повідомила, що буде створена робоча група задля вивчення цього питання, та закликала ОДА, наукові інституції до формування цієї робочої групи.

Також Ірина Вахович зазначила, що фінансування отримають, зокрема, Інститут водних ресурсів і меліорації та львівський інститут, які детально вивчатимуть проблему обміління Світязя та напрацюють відповідні висновки.

«Буде створена робоча група, яка систематизує висновки, тоді ми матимемо алгоритм дій і визначимо, як зможемо вплинути на ситуацію», – сказала Ірина Вахович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Pass Показати IP 24 Жовтня 2019 11:00
Нічого у вас не вийде, пані та пани. Запийте водою Шацькі озера. Дохазяйнувалися...
Руслана Показати IP 24 Жовтня 2019 11:40
Про це , що Шацькі озера скоро обміліють , я читала ще декілька років тому! Всім було пофіг! Не вірили! Не займались цією проблемою! А тепер порете гарячку???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus