USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Створять універсальну зарядку для мобільників

1 Серпня 2010 08:07
Європейська комісія прийняла постанову, згідно з якою найбільші виробники мобільних телефонів повинні перейти на використання універсального зарядного пристрою.

Про це 31 липня повідомив УБР .

За рішенням Єврокомісії, з 1 січня 2011 року стільникові телефони, що поставляються на європейський ринок, повинні підтримувати підключення до універсального зарядного пристрою.

Відзначається, що розробка стандартного зарядного пристрою повинна бути завершена найближчим часом. До стільниковому апарату зарядний пристрій буде підключатися через роз'єм Micro-USB (або Mini-USB).

Зараз є більше 30 несумісних один з одним зарядних пристроїв для стільникових, що створює значні незручності для споживачів.

Крім того, проти існуючої практики виступають екологи, так як щорічно на звалища відправляються тисячі тонн незатребуваних мобільних аксесуарів, утилізація яких провокує погіршення екологічної обстановки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Місцевий Показати IP 1 Серпня 2010 15:32
О додумались!!! Давно пора, це вже кожен школяр знає! Планують мережу електро-заправок будувати по всій Європі, а телефони за десять років не можуть на один стандарт перевести..
nska Показати IP 4 Серпня 2010 00:21
лучше позже чем никогда!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus