USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Виробники домовилися створити універсальну зарядку для мобілок

2 Липня 2009 14:14
Найбільші світові виробники мобільних телефонів домовилися про створення універсального зарядного пристрою, який підходитиме до всіх апаратів. Про це 2 липня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує УНІАН, до цього часу до кожного телефону додавався зарядний пристрій, здатний працювати тільки з даною моделлю, проте з наступного року десять найбільших виробників, включаючи Apple, Motorola і Samsung, перейдуть на єдиний стандарт роз’єму для зарядки.
Компанії сподіваються, що до 2012 року більшість телефонів будуть забезпечені подібним пристроєм. Крім того, це рішення – ще один крок в боротьбі із забрудненням навколишнього середовища, оскільки зарядні пристрої служитимуть довше. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus