USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.85
  • PLN 9.72 9.90

Понад 20 державних об’єктів: що на Волині виставлять на приватизацію. Карта

21 Грудня 2019 09:00
Шахти, готелі та держпідприємства: понад два десятки об’єктів, які готують до приватизації на Волині, зафіксували на інтерактивній мапі.

Карта включає погоджене 761 підприємство для малої приватизації та оприлюднений список об’єктів Фонду державного майна України, що готуються на приватизацію (187 пакетів акцій та єдиних майнових комплексів державних підприємств, 139 об’єктів незавершеного будівництва, 46 об’єкти соціально-культурного призначення та 357 позицій окремого майна). У межах Волинської області для малої приватизації підготували понад 20 об’єктів.
Зокрема, у Луцьку до переліку ввійшли:

Державне підприємство «Волинський експертно-технічний центр Держпраці», що на вулиці Кравчука, 22в;

Вбудовано-прибудоване приміщення загальною площею 656,6 метра квадратного на проспекті Президента Грушевського, 33 (балансоутримувач – ДП «Управління справами Фонду державного майна України»);

Будівля готелю "Світязь« загальною площею 7896,4 метра квадратного;

Державне підприємство «Волинський обласний виробничо-технічний центр стандартизації, метрології та якості продукції» на вулиці Дубнівській, 18а;

Група інвентарних об’єктів у складі: насосна станція І підйому /літер А-1/ загальною площею 166,7 кв. м; – водопровід технічної води; водоприймальна споруда /літер Б-1/ загальною площею 68,0 кв. м, – під’їзна дорога до станції І підйому; – кран мостовий ручний загального призначення; – конденсаторна установка (перебувають на балансі ПрАТ «СКФ Україна») на вулиці Гнідавській, 5б;

Будинок трансформаторної підстанції /літер Ц-1/ загальною площею 35,6 метра квадратного на вулиці Боженка, 34 (перебуває на балансі ПрАТ "СКФ Україна«).
У Ковелі серед об’єктів малої приватизації перебувають:

Готель «Лісова пісня» (будівля готелю) загальною площею 5774,7 метра квадратного на бульварі Лесі Українки, 12;

Ковельська районна державна сільськогосподарська машинно-технологічна станція Ковельська МТС на вулиці Ватутіна, 20;

Єдиний майновий комплекс державного підприємства «Волинська станція луківництва» на вулиці Ватутіна, 69.

Також до переліку об’єктів малої приватизації увійшли підприємства вугільної промисловості:

Приміщення адміністративно-побутового комбінату загальною площею 3718,3 метра квадратного у селі Грибовиця Іваничівського району (балансоутримувач – ВП «Західно-Українська виконавча дирекція з ліквідації шахт» ДП «ОК» «Укрвуглереструктуризація»);

Відокремлений підрозділ «Шахта «Бужанська» державного підприємства «Волиньвугілля» у Нововолинську;

Шахта № 10 «Нововолинська» у селі Поромів Іваничівського району.
Окрім того, приватизувати планують комплекс споруд бази відпочинку в урочищі Пісочне, що в селі Буцинь Старовижівського району (балансоутримувач – Національний банк України) та низку інших об’єктів у різних районах області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучани Показати IP 21 Грудня 2019 09:15
на Кравчука під дитсадок можна викупити для лучан.
Петро до лучани Показати IP 21 Грудня 2019 14:41
Ага, зараз... В держави і під дитсадок? Вже бібліотеку на Молоді "викупили", тепер забудову вулицю, навіть "Продавці" не знають чим,( "прилегла площа") . На дитсадку багато можна заробити? Отож..
Iffucufufu Показати IP 21 Грудня 2019 23:04
Це, просто, мєрзость і возмутітєльно. Чим ця влада відрізняється від порошенківської? Це ж просто мародерство.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus