USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Порошенко підписав закон про приватизацію держмайна

2 Березня 2018 17:25
Президент України Петро Порошенко підписав закон №7066 "Про приватизацію державного майна", повідомив у Twitter речник президента Святослав Цеголко.

До слова, раніше повідомлялося, що понад сотня волинських підприємств можуть з молотка перейти у приватні руки. І все завдяки новому закону про приватизацію державного майна.

"Президент на Нацраді реформ підписав закон про приватизацію. Держава-агресор не має права брати в ній участь", - написав Цеголко.

Закон було ухвалено Верховною Радою 18 січня 2018 року. Документ встановлює спрощену класифікацію об'єктів приватизації на об'єкти малої і великої приватизації, визначає вимоги до покупців та обмеження щодо участі у приватизації, а також відповідальність за недостовірність і неповноту представлених документів.

Законом розширено коло об'єктів, які можуть підлягати приватизації. Документ встановлює терміни в 11 місяців для об'єктів великої приватизації та 5 місяців для малої. Якщо вартість активів підприємства за останній рік перевищила 250 млн грн, - це великий об'єкт приватизації, що продаватиметься із залученням радника. Дешевші об'єкти відносяться до малої приватизації, що проходитиме виключно на електронних платформах.

Документ також встановлює порядок приватизації, вимоги до формування і затвердження переліків об'єктів приватизації, порядок ухвалення рішення про приватизацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Пекло в Україні Показати IP 2 Березня 2018 17:44
Не влада, а горе-влада !!! В країні -ВІЙНА !!! І гинуть молоді хлопці по 18-25 років на сході, а Ви, горе-Президенте- і горе- народні депутати, горе-владо на місцях афери крутите 4 роки !!! Хто втратив когось із родини, той Вам, горе-владо, не простить ніколи !!! Бо горе- влада зайняті всім, тільки не працює над перемогою ворога і не для народу, який горе-владу вибрав !!!
А я Показати IP 2 Березня 2018 20:01
Бачу, що вороги України і українців роблять все щоб залишити народ на "призволяще". Продавали і продають все, що було і є власністью НАРОДУ, а самі після того відхрещуються від злочинів. Думаю, що в даний час Холодницький і його установа мають розібратися з тим собачим законом і довести до його касації. При нагоді придивімся які підприємства і у чиї руки злочинці збираються передати народне майно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus