USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Створює 3D ілюзії під ногами. ФОТО

14 Травня 2012 18:04
Туристів та інших відвідувачів сінгапурського міжнародного аеропорту Чангі аж до листопада дивуватиме витвір 3D-художника Курта Веннера, написаний на мармуровій підлозі. Оптична ілюзія, що знаходиться в з Терміналі 3, зветься Be A Changi Millionaire.
Про це повідомляє «Українська правда. Життя» з посиланням на CNN.
Малюнок має розмір 9х9 метрів, глядачі можуть вільно ходити по ньому, сідати, та робити знімки. Бажаючі можуть скористатися послугами фотоавтомату, а потім отримати зображення електронною поштою.
Однією з найвідоміших робіт Веннера, який свого часу працював ілюстратором у NASA, став «День гніву». Написана в 1984-му в Італії картина отримала благословенням від тодішнього Папи Римського як взірець сакрального мистецтва.

«У наш час суспільству дуже бракує креативності та мистецтва. Найкраще, що можна зробити – відчинити для нього двері. Мене не влаштовують арт-галереї – вони ніяк не впливають на суспільство», ‒ каже 52-річний митець.
Роботи Веннера набули шаленої популярності завдяки інтернет-мережам, де люди обмінювались своїми фото на тлі його 3D-картин.

«Поєднання анаморфних вуличних картин та соціальних мереж надзвичайно тісне. Публіка хоче бути персонажами. Цей спосіб заохочення до взаємодії з мистецтвом приваблює людей. Коли вони беруть участь, то також поширюють це повідомлення. Це як партизанський маркетинг», ‒ каже Веннер, який уже має досвід співпраці з Absolut Vodka, Disney Studios, Lexus, National Geographic та Xbox.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Romanas Показати IP 14 Травня 2012 18:23
Клас!!!
Хатуль Мадан Показати IP 14 Травня 2012 21:35
Мега круто!
Зоя Показати IP 7 Червня 2012 14:59
СУПЕР!!!! ГЕНІАЛЬНО!!!! ЦІКАВО!!! КРАСИВО!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus