USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Стильно та тепло: три речі, які мають бути в зимовому гардеробі дівчат*

27 Листопада 2023 14:44
Настання осені для дівчат є головним сигналом, що вже треба ховати легенькі сукні та босоніжки й починати запасатися теплими речами. Чи можна водночас мати стильний вигляд і при цьому бути добре утепленою, щоб не мерзнути взимку? Чи доведеться відмовитися від краси заради комфорту? Нижче розповімо, які речі слід закупити на зиму, щоб не потерпати від холоду та мати сучасний вигляд.

Три предмети одягу на зиму 2023-2024

Вже кілька сезонів зберігається тренд на носіння теплих та комфортних речей. Тож модниці не стикаються з проблемою вибору між стилем та утепленням. Серед основних трендів, які допоможуть мати стильний вигляд, інтернет-майданчик Шафа відмічає:

теплі светри;

головні убори;

об’ємні куртки.

До цього всього можна додати ще й шарф. Причому що він об’ємніший, то краще. Намотаний навколо шиї та плечей шарф досі є однією з модних тенденцій, якої притримуються всі модниці.

Як вибрати светр

Сучасна мода в першу чергу враховує показник комфорту, тому знайти теплий светр на зиму не буде проблемою. І не доведеться миритися з «колючими» вовняними речами, бо сьогодні все частіше починають використовувати більш практичні та приємні на дотик аналоги – акрил, м’яку альпаку.

Вибираючи светр, крім складу волокон, слід враховувати і фасон. У моді подовжені моделі-туніки, які можна вдягати з лосинами і носити замість сукні, а також светри з високим горлом на замочку.
Знову стають популярними неонові та насичені відтінки, тож сміливо можна обирати светр лимонного, помаранчевого, рожевого чи фіолетового кольору.

Які шапки в моді

Головні убори є однією з основних фішок 2023-2024. Причому їх різноманіття дуже широке. На зиму можна обрати і всім звичні в’язані шапочки, і більш оригінальні моделі – панами та кепки в утепленому варіанті з тканини «тедді». Таким чином, модницям, які звикли влітку до зручних бейсболок і панам, не доведеться відмовлятися від улюбленого аксесуару.
Як обрати куртку

Принцип дуже простий: що об’ємніша модель, то краще. Приталені куртки сьогодні не в моді. У тренді об’ємні великі прострочені пуховики one size. Великий плюс таких моделей в тому, що можна під них надягти улюблене худі на флісі чи теплий товстий светр. Кольорова гама теж може бути різноманітною, але чітко прослідковується тенденція щодо переваги натуральних спокійних відтінків.

Під ці речі також треба обрати штани. На зиму можна купити або спортивні брюки на флісовій підкладці, або утеплені лосини. В будь-якому випадку орієнтуватися потрібно на зручність та утеплення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus