USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Суд хоче допитати Яценюка у справі Януковича

18 Травня 2017 18:12
Прокуратура в суді у справі щодо держзради Віктором Януковичем планує допитати як свідка екс-прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, який на момент Революції Гідності очолював партію «Народний фронт» і мав безпосередні зустрічі з колишнім президентом.

Про це повідомляє УНІАН.

«Яценюк був допитаний як свідок під час провадження досудового розслідування. Кличко і Тягнибок не допитувалися як свідки, тому що вони не володіють інформацією, яка є корисною для досудового розслідування щодо цього злочину. В суд буде викликатися тільки Яценюк», - сказав прокурор Головної військової прокуратури Генпрокуратури України Руслан Кравченко, відповідаючи на запитання, чи планується допитати в суді Яценюка, Віталія Кличка і Олега Тягнибока.

При цьому він зазначив, що заразом сторона обвинувачення планує допитати 150 свідків у справі.

Нагадаємо, Верховна Рада під час засідання 17 травня не підтримала звернення Ради національної безпеки і оборони про запровадження персональних санкцій проти екс-президента Віктора Януковича та кількох колишніх чиновників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВОВК Показати IP 18 Травня 2017 18:18
Цікаво скільки років буде тривати цей цирк і чим він закінчиться ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus