USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Суд повторно розглядатиме справу вбивства 20-річної дівчини у Ковелі

14 Лютого 2017 17:35
Резонансна справа стосовно убивства молодї жінки в Ковелі - знову в суді першої інстанції.

Про це йдеться у відеосюжеті ТРК «Аверс».

Нагадаємо, у Ковелі, ще у жовтні 2015 року в лісосмузі знайшли тіло молодії жінки. Як з’ясували поліціянти, її вбив 30-річний місцевий житель, який раніше був судимий за крадіжки. Мотив вбивства - борг у 300 гривень.

Жінка займалася продажем речей через інтернет. Зловмисник, щоб не повертати гроші, заманив її у лісосмугу, завдав декілька ножових поранень, від чого та померла. Злочинець накрив тіло гілками та поліетиленовим пакетом та втік з місця трагедії.

Убита дівчина – немісцева, з Полтавської області, ніде не працювала та не навчалася. У Ковелі проживала з місцевим мешканцем, бійцем АТО, якийна момент трагедії перебував на Яворівському полігоні.

Ковельський районний суд засудив обвинуваченого Анатолія Ковальчука до довічного ув’язнення. Апеляція відправила справу знову у суд першої інстанції. Нині слухання справи перенесли, а вже на найближчому засіданні допитуватимуть свідків.

«Суд першої інстанції в Ковелі виніс обвинуваченому вирок, що передбачає довічне ув’язнення. Апеляційний суд скасував цей вирок. Зараз – буде повторний розгляд справи Луцьким міським судом», - розповів адвокат обвинуваченого Ярослав Гандзюлевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 14 Лютого 2017 17:40
він же наркотія.. і не вбивав -вона сама

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus