USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Суд скасував запровадження мобільних відділень Укрпошти

3 Липня 2019 20:28
Окружний адмінсуд Києва ухвалив рішення відмінити передбачену Стратегією розвитку «Укрпошти» заміну стаціонарних відділень мобільними офісами у сільській місцевості.

Про це у Facebbok повідомив гендиректор ПАТ «Укрпошта» Ігор Смілянський, пише Економічна Правда.

«Окружний адмін суд міста Києва прийняв рішення скасувати стратегію розвитку Укрпошти, а також звільнити начальників відділень по 8 тисяч (зарплати, – ред.) і набрати назад по 1 000 гривень.

Позов був поданий від члена Партії БЮТ Сергія Коровченка. Від тієї самої партії, члени якої голосують за те, щоб відібрати відділення у Укрпошти в Києві», – написав він.

У рішенні суду, яке оприлюднив Смілянський, йдеться, що визнаний протиправним та скасований наказ Мінінфраструктури № 442 від 14 грудня 2017 року «Про затвердження стратегічного плану розвитку ПАТ «Укрпошта» на період до 2021 року в частині затвердження впровадження мобільних відділень в селах з населенням менше ніж 2 тисячі жителів.

Крім цього, суд зобов’язав Мінінфраструктури відновити роботу стаціонарних відділень «Укрпошти», які були замінені мобільними відділеннями.

Смілянський додав, що «Укрпошта» оскаржить це рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus