USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Суд у справі Литкіної: обвинуваченому викликали швидку, а його адвокат потрапив у ДТП

17 Січня 2019 22:44
17-го січня у Ковельському міськрайонному суді продовжили розглядати справу вбивства неповнолітньої мешканки Нововолинська Катерини Литкіної, пише БУГ.

На початку судового засідання захисник обвинуваченого зі Словенії, адвокат Дягель повідомив, що його колега Ковальов, який також захищає інтереси Максима Т., дорогою в суд потрапив у ДТП. Як з’ясувалося, на засідання вони їхали разом. На питання судлі Логвинюк, наскільки серйозні наслідки дорожньої пригоди, відповів, що пошкоджено автомобіль адвоката. Ніхто з пасажирів не постраждав.

Під час заслуховування судом думки присутніх щодо можливості проведення засідання без Ковальова та інших учасників процесу, які не прибули, обвинувачений Максим Т. заявив, що у нього температура і погано себе почуває.

Адвокат Дягель підтвердив, що рідні передавали обвинуваченому ліки через його стан здоров’я.

Також Максим Т. висловив позицію, що не бажає продовжувати розгляд справи без свого адвоката.

Суд постановив: потрібно викликати медиків для обстеження хворого, аби переконатися, що справді є загроза його стану здоров’я.

До Максима Т. приїхала “швидка”. Після того як суддя попросила всіх покинути залу суду, медичні працівники провели його обстеження.

“Йому недобре, нездужає. Горло, температура…”, – пояснив працівник екстреної медичної допомоги судді.

Потерпіла Вікторія Литкіна прибула в Ковель з Польщі і мала б давати свідчення, проте у зв’язку з непередбачуваними обставинами суд змушений перенести слухання.

Після перерви суддя Логвинюк все ж поцікавилася думкою Максима Т., чи зможе він зібрати сили, аби вислухати допит лише однієї потерпілої – Вікторії Литкіної – оскільки вона прибула з-за кордону. Обвинувачений заперечує. Суд переносять на 30-те січня.

Також на судові слухання 17-го січня була викликана свідок зі Словенії, проте, як повідомив адвокат Максима Т., вона теж захворіла. Йшлося й про те, що свідок не заперечує брати участь в засіданнях і надіслала довідку, яка підтверджує, що вона дійсно хвора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus