USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бабуся вбитої Каті Литкіної розповіла про затертий відбиток пальця на її телефоні

24 Квітня 2017 15:15
Справу про вбивство Каті Литкіної слухає суд, і ця справа є надзвичайно резонансною. 18-го квітня при розгляді цієї кримінальної справи колегією Ковельського міськрайонного суду було ухвалено розпочати дослідження письмових доказів. У залі суду переглянули два моторошні відеозаписи з виявлення тіла.

Нагадаємо, Катя Литкіна з Нововолинська зникла 1 серпня 2016 року. Через 10 днів, 11 серпня, тіло дівчини знайшов її батько. 20 серпня, напередодні арешту одного з підозрюваних, Назара Статочнюка, неподалік терикону під містком знайшли розбитий вщент телефон Катерини Литкіної. На телефоні був чіткий відбиток пальця – однак слід потім зник з невідомих причин. Про це повідомила бабуся Каті – Ольга Литкіна, розповідь якої опублікував “Радар”.

“Звісно, це суб’єктивне бачення. Але ви думайте й аналізуйте”, - пише автор матеріалу.

Подаємо розповідь Ольги Литкіної без змін.

“Катин телефон был “живым” вплоть до 20 августа – он мне светился в скайпе желтым кружочком

(“нет на месте”), а через день уже не светился совсем. Или его разбили и выбросили перед самым арестом отморозка (естественно, зная об этом), или это сделал тот, кто нашел его.

И на нем был четкий отпечаток пальца – так мне сказал в полиции А. Литвин.

И всё потом пропало. Вот об этих уничтоженных уликах я и писала.

И моему Сергею (батько убитої дівчини Сергій Литкін – ред.) в полиции следователь Дорош сказал, что знал – вычитал из дневника Кати, – что она раньше ходила с М.Терлецким на террикон. Но полиция не искала Катю, а Сергей не читал дневник – его изьяли 4 августа. А Дорош сказал уже когда Серёжа сам Катю нашел.

Да и по Катиному телефону (по маячку, который он давал) могли ее найти через “Киевстар” в считанные дни. Смартфон у нее был из последних моделей и очень мощный. “Nomi 1508”. У меня он светился в скайпе по 20 августа.

Наша полиция не хотела ее искать, скорее всего, намеренно. Серёжа постоянно ходил к ним – врали и говорили: сама придёт”.

До слова, після ремонту, зробленого в липні, у телефоні Каті лишилась переадресація на номер її бабусі.

Як повідомлялося, батьки вбитої головним підозрюваним вважають двоюрідного брата затриманого, колишнього хлопця Катерини Максима Терлецького, який проживає у Словенії, його поліція допитала по Скайпу. 6 лютого 2017 року прокуратурою області закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом убивства неповнолітньої мешканки Нововолинська Катерини Литкіної. Причетність до вбивства неповнолітнього Назара Статочнюка розглядає суд. Матеріали стосовно іншого підозрюваного у вчиненні цього злочину, Максима Терлецького, виділені в окреме провадження, в якому скеровано запит про міжнародно-правову допомогу до Республіки Словенія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ігор луцький Показати IP 25 Квітня 2017 15:44
Треба іти до Чеченки,та може допомогти.Хто в неї був ,то переконався.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus