USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Суд взяв під варту обох підозрюваних у вбивстві 3-річного сина Соболєва

4 Грудня 2019 17:01
Шевченківський районний суд Києва взяв під варту на два місяці без права внесення застави обох підозрюваних у вбивстві трирічного хлопчика – Андрія Лаврегу та Олексія Семенова. Засідання проходило в закритому режимі через загрози життю підозрюваних, пише канал 24.

Про це повідомила прессекретарка столичної прокуратури Надія Максимець на своїй фейсбук-сторінці.

Вони (підозрювані – ред.24 канал) покази не дають, але вони не заперечили клопотання про тримання під вартою, – сказав прокурор Києва Максим Червоний.

Прокурор додав, що наразі тривають слідчі дії. Підозрюваним інкримінують вбивство на замовлення невстановленої особи.

Червоний підтвердив, що Лаврега та Семенов були учасниками одного з добровольчих батальйонів. За версією слідства, саме підозрюваний Лаврега скоїв смертельний постріл.

Що відомо про Лаврегу

Про Андрія Лаврегу відомо, що йому 20 років. Він родом із Черкас, на фронт пішов у 17 років. Хлопця не завжди брали на бойові операції, хоча він рвався у бій. Два роки служив снайпером у 8-му батальйоні "Аратта" Української добровольчої армії — в роті "Чорний туман", яку згодом назвали "Ведмеді".

Командир хлопця Андрій Гергерт розповів, що хлопець пішов з батальйону 7 місяців тому. За словами командира "Червня" був одним з найкращих бійців.



Що відомо про Євгена Семенова

Про іншого підозрюваного, Євгена Семенова, відомо, що він служив в одному батальйоні з Лаврегою. Військову службу в "Аратті" він проходив з 2017 по 2019 роки у місті Маріуполі.

Народився і жив хлопець у селі Михайлівка Одеської області. Він та його старший брат росли без батька – вихованням займалися його матір та бабуся.

Семенов захоплювався боротьбою і займався нею протягом трьох років. У соціальних мережах він постив фото з бойовими побратимами, а також є відео, на якому його нагороджував п'ятий президент України Петро Порошенко.

Що відомо про замах на депутата Соболєва і вбивство його сина

Ввечері 1 грудня у центрі Києва невідомі обстріляли позашляховик Range Rover. У машині перебував депутат Київської облради Вячеслав Соболєв разом із дружиною, сином і подругою дружини. У результаті куля влучила в шию хлопчика. Дитина померла у кареті "швидкої" дорогою до лікарні.

Стрілянина сталася за кілька хвилин після того, як Соболєви від’їхали від ресторану "Маріо", власником якого є політик.

Вже 2 грудня поліцейським вдалося затримати зловмисників. Підозрюваним – 18 і 19 років.

Один з них відкрив вогонь по авто політика із балкону хостелу, де хлопці напередодні винайняли кімнату. Аби його не помітили – кілер накрився картонкою.

3 грудня підозрюваним оголосили підозру, їм загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Народна прокуратура Показати IP 4 Грудня 2019 17:23
Народ, чому мовчимо? "Херої-добровольці" вбили Гандзюк, вбили дитинку... Де суспільний осуд? Чи ми можемо лише відділи поліції пікетувати, що не вчасно щось зробили?
До НП Показати IP 4 Грудня 2019 19:32
Вони ж атошнікі , борці за пільги , це як за совета працівники обкому чи члени партії
11 Показати IP 4 Грудня 2019 20:19
Це ж активісти. Їм можна все!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus