USD 39.60 39.85
  • USD 39.60 39.85
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.70 9.86

Суд заарештував водія, який скоїв смертельну ДТП на блокпості в Києві

26 Липня 2023 16:30
На 2 місяці без права внесення застави взяли під варту водія автомобіля «Volkswagen», який 25 липня вчинив смертельну ДТП на блокпості в Києві. У результаті аварії один військовослужбовець загинув, а іншого госпіталізовано з травмами.

Про це інформує пресслужба Київської міської прокуратури.

Як повідомлялось раніше, водій автомобіля «Volkswagen», рухаючись по проспекту Берестейському в період дії комендантської години, здійснив наїзд на військовослужбовців НГУ, які несли службу на блокпосту.

Внаслідок ДТП один військовий від отриманих травм помер. Інший - госпіталізований у важкому стані. Крім того, водій протаранив автомобіль, в якому перебував військовослужбовець. Він отримав легкі тілесні ушкодження, лікарі надали йому допомогу.

Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 2 ст. 286 КК України. Шевченківським районним судом м. Києва підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus