USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

У Києві на блокпості водій збив двох військових, один загинув. Відео

25 Липня 2023 11:07
Аварія сталася сьогодні близько 00:05 у Святошинському районі Києва.

Про це інформує Бабель.

Водій рухався Берестейським проспектом під час комендантської години і наїхав на нацгвардійців на блокпосту.

У прокуратурі уточнили, що на блокпості загинув солдат Нацгвардії. Травмовані ще двоє військовослужбовців, один із них у важкому стані.

Попередньо, 23-річний водій на великій швидкості збив двох нацгвардійців, які несли службу на блокпості. Потому він протаранив ще дві припарковані автівки, в одній з яких був представник військкомату.

Водія затримали на місці.
Винуватець смертельної ДТП на Берестейському проспекті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 25 Липня 2023 11:39
Водія - роздерти. На одну ногу наступити за другу дьорнути.. Поки перших п₴ять не роздеруть - так і будуть ці кляті мажори-ліхачі-прокурори-судді вбивати солдатів. Те саме і на звичайних вулицях - перевищив ідіот швидкість , поїхав на червоне - цеглина в лобове скло. Бо це вже не можна витерпіти. Не можна витерпіти оці нічні газування зі знятими глушниками - бо ідіоти розважаються. А діти, щ побували під обстрілами шахедів просинаються і ховаються.
?? до Анонім Показати IP 25 Липня 2023 12:00
Глянь на авто, де ти бачиш мажора?
Анонім до ?? Показати IP 25 Липня 2023 12:34
мажор це стан душі а не якої вартості авто
Анонім до ?? Показати IP 25 Липня 2023 13:43
Підходить під визначення "лихач". Нє? І взагалі бачу здорову морду, яка не у війську, а чогось розсікає в комендантську годину. Звідки оця віра у свою ексклюзивність? В те, що це лохи мають їздити по правилах, дотримуватися законів, а я такий весь нев' бенно оригінальний і це тут я підсічу, а там перевищу швидкість. Стріляти, так як роблять це американські копи, в тих , хто порушує правила і закони. А то звикли відкуплятися чи прикриватися корочками
Василь Показати IP 25 Липня 2023 15:16
Є вина в організації блокпоста.В заборонений час повинні виставлятись загороджуючі чи обмежувальні швидкість пристрої(напівшлагбауми,блоки,колючка,чи інш).Солдати повинні бути захищені цими пристроями чи бетонними блоками.При таких випадках можливо потрібно відкривати вогонь на ураження(див. інструкцію несення служби на посту).Явне порушення в організації та правил несення служби.А придурків обкурених і п"яних за кермом буде ще немало.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus