USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Суд заборонив Ахметову витрачати на свої потреби більше €20 000 в місяць

9 Січня 2018 17:08
Обмеження введені у зв'язку із заморожуванням активів олігарха Українському бізнесменові Рінату Ахметову заборонили витрачати на свої потреби понад 20 тис. євро в місяць.

Таке рішення ухвалив Окружний суд Нікосії (Кіпр), передає "Цензор.НЕТ".

Як повідомляється, заборона пов'язаний із заморожуванням активів Ахметова.

Згідно з текстом рішення суду, відповідачі можуть витрачати не більше 20 тис. євро на покриття судових витрат. Якщо ж відповідачі є фізичними особами, вони вправі витратити додаткові 20 тис. євро на власні особисті потреби, такі як проживання, харчування і т. п.

Також суд дозволив використовувати ще 20 тис. євро щомісяця для забезпечення безперебійної роботи компаній і підприємств, що належать відповідачам.

Нагадаємо, 5 січня цей же суд заморозив активи Ріната Ахметова на суму 820 млн доларів. Таке рішення було прийнято за позовом компанії Raga Establishment, яка належить колишньому голові правління "Родовід банку" Денису Горбуненку. Компанія стверджує, що бізнесмен практично не заплатив за куплений у неї "Укртелеком".

У свою чергу, Ахметов заявив, що буде оскаржувати рішення про замороження активів. У жовтні 2017 року Господарський суд Києва задовольнив позов Фонду державного майна України щодо приватизації українським бізнесменом Рінатом Ахметовим компанії "Укртелеком" і повернув компанію в державну власність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
шеф кухар Показати IP 9 Січня 2018 18:26
Бідолаха без омарів з голоду загнеться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus