USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Суд залишив Труханова на посаді мера Одеси

27 Лютого 2018 21:13
У вівторок, 27 лютого, Солом’янський райсуд Києва не задовільнив клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) про відсторонення від посади міського голови Одеси Геннадія Труханова, повідомляє 24 Канал.

Зазначимо, що 26 лютого Апеляційний суд Києва залишив без змін запобіжний захід для Труханова. Тож щодо мера Одеси надалі діє запобіжний захід у вигляді взяття на поруки від нардепа Дмитра Голубова. Додамо, що ще минулого тижня Солом’янський райсуд Києва наклав арешт на все майно Труханова та його заступника Павла Вугельмана.

Після сьогоднішнього засідання суду Труханов у коментарі журналістам зазначив, що планує повернутися до Одеси для виконання своїх обов'язків.

"Я думаю, що маю працювати. Водночас досудове слідство йде, і я думаю, що я допомагатиму слідству. Це дозволить мені реалізувати ті проекти, які принесуть користь Одесі. Я вважаю правильним рішення, що обрана людьми людина має працювати", – сказав Труханов.

ЧИТАТИ ЩЕ: ХТО ТАКИЙ ТРУХАНОВ, І У ЧОМУ ЙОГО ЗВИНУВАЧУЮТЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хехъ Показати IP 28 Лютого 2018 07:54
непотопляемый авианосец...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus