USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Суд дозволив арештувати депутата Луцькради, якого звинувачують в хабарництві

23 Січня 2009 17:32
Стосовно депутата Луцької міськради Дмитра Москвича обрано міру запобіжного заходу – арешт на два місяці. Таке рішення 23 січня ухвалив Луцький міськрайонний суд. Про це йшлося під час спільної прес-конференції облпрокуратури та УМВС із приводу затримання депутата при спробі отримати хабар, – інформує репортер «Волинських Новин».
Міру запобіжного заходу обрано згідно зі статтею № 115 КПК України. Як розповіли правоохоронці, депутат начебто намагався отримати хабара за виділення земельної ділянки недалеко від центру міста, яка приваблива з точки зору підприємницької діяльності.
Людина, яка давала хабар, написала заяву, що її до цього змусили, і тому, згідно із законодавством, її звільнять від відповідальності. Окрім того, міліція називає безпідставними заяви Дмитра Москвича про те, що він знав про стеження.
До речі, жоден із силовиків прізвище затриманого депутата не озвучив – мовляв, закон не дозволяє.
Довідково:
 
Проти депутата Луцької міської ради Дмитра Москвича порушили кримінальну справу за фактом одержання хабара в особливо великому розмірі.

Депутата Луцькради Дмитра Москвича взяли на \"гарячому\" начебто під час отримання 100 тисяч гривень за сприяння в одержанні земельної ділянки розміром 0,24 га на території міста Луцька.

Прокурор області Андрій Гіль проти депутата порушив кримінальну справу за статтею 368 частиною 3 ККУ - одержання хабара в особливо великому розмірі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 25 Січня 2009 14:23
щоб не говорили але наша міліція і прокуратура працює - це ще один доказ
Бувалий Показати IP 25 Січня 2009 23:26
Портрібно всеодно краще працювати і ловити всіх за злочини,а не по наводці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus