USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Суд над Тимошенко вплине на співпрацю з НАТО

29 Жовтня 2011 17:52
Члени НАТО висловлять свою думку щодо виконання Річної національної програми співпраці з альянсом з урахуванням суду над екс-прем’єром Юлією Тимошенко.
Про це в інтерв’ю заявив помічник заступника генерального секретаря НАТО з політичних справ і політики безпеки Джеймс Аппатурай, пише ЗІК .
Він приїхав до України для проведення попередньої оцінки виконання Києвом Річної національної програми співпраці з альянсом.
Аппатурай підкреслив, що остаточну оцінку проведенню реформ в Україні давати поки рано.
«Насамперед, ми повинні надати зібрану нами інформацію нашому міжнародному секретаріату. Далі вона буде передана представникам країн альянсу. Вони, відповідно, повинні сформувати і повідомити думку своїх столиць. Тільки після цього буде сформована остаточна оцінка успішності виконання Україною РНП», – сказав він.
Аппатурай додав, що в цій програмі йдеться не тільки про реформи в секторі оборони та безпеки – РНП стосується також і питань демократичних цінностей, і правової реформи.
Він нагадав, що свого часу генеральний секретар НАТО через прес-секретаря організації висловив своє розчарування справою Тимошенко.
Коментуючи свої зустрічі з українськими чиновниками, Аппатурай зазначив, що жодна зі сторін не ухилялася від обговорення питань демократії, демократичних цінностей і ситуації з цими цінностями в Україні.
«Я ще раз представив позицію НАТО у справі Тимошенко і, в контексті виконання РНП, ми обговорювали питання реформи судової системи і юстиції. У нас дуже хороші, щирі та відкриті відносини. Що, безумовно, ще раз було підтверджено під час обговорення цього делікатного питання», – зазначив представник НАТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
алекс Показати IP 30 Жовтня 2011 00:06
ДУЖЕ ШКОА З ПРИВОДУ ДЕМОКРАТІЇ ЯКОІ НІКОЛИ НЕ БУДЕ ПІД ЧАС ПРЕЗИДЕНТСТВА ЯНУКОВИЧА--ЦЕ Є ЗГРАЯ БАНДИТІВ ЯКА ПРОДАЄТЬСЯ МОСКВІ ЯКА ПЛАНУЄ ЙТИ ДО СВІТЛОГО МАЙБУТНЬОГО ДО СОЮЗУ-ВПЕВНЕНИЙ МИ ХОЧЕМО МИ МОЛОДЬ ДО ЄВРОСОЮЗУ-ЦЕ НАШ ШЛЯХ ДО КРАЩОГО МАЙБУТНЬОГО!!!!!!!!!!!!
Лучанин до алекс Показати IP 30 Жовтня 2011 16:58
Демократія - це коли дві сторони чують та враховують інтереси друг друга. В Вас це не вбачається! Окрім того через пару років більшої частини Євросоюзу в природі існувати не буде - частина розападеться через проблеми в економіці та взаєморозумінні, а інша - через те що піде під воду. А щодо шляху до кращого майбутнього, то судячи з історичного шляху країни, молодь з своїми поривами весь час тільки влазила в ... Пора мозги вмикати! І ще одне питання: а чим ті бандити що були краще за тих що зараз? Вибачте, перечитав - побачив: ті продавались Вашингтону, ці Москві, питання знімається.
Л А Д О М И Р до алекс Показати IP 31 Жовтня 2011 08:51
молодь???? та молодь у задньому проході була і тільки фекалії там бачила... ми у європі ніколи не будемо рівними, а будемо навіть не другосортними а третьосортними, коли ж до вас дойде? Поки не буде зміненена, а відповідно і підкріплена на практиці популярна ТЕЗА "по-європейські" на тезу "по-українські" ми будемо цікаві світу тільки як споживчий ринок та ринок дешевої робочої сили.
Ладомиру. до Л А Д О М И Р Показати IP 31 Жовтня 2011 21:56
Мова не йде про Європу а про НАТО, читай уважніше.
) Показати IP 30 Жовтня 2011 14:08
Нужно вступать в нато, чтобы воевать в Ираке, Афганистане и проч. Но ты ведь, Алекс, не пойдешь воевать, да? Ты будешь отсиживаться в тылу, наложив в штанишки сам знаешь что...
Гари Потер2011 до ) Показати IP 30 Жовтня 2011 19:50
Та ти що, такі як Алекс навіть на майдан безплатно не підуть. А щодо НАТО, а воно потрібне для України? Намірів розпочинати війну, чи загрози війни у нас не має. А якщо захочуть вторгнутись США то НАТО їм тільки допоможе, і не залежно будемо членами цьог НАТО чи ні. Так переконалось багато країн у цьому. То для чого туди вступати, платити з бюджету членські внески, а в реальності (не на бумазі) не мати ніяких гарантій.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus